Widok

DJ na wesele

Kupię Temat dostępny też na forum:
Cześć, poszukujemy DJ na wesele w przyszłym roku (marzec) nie mamy zbyt dużo czasu. Może znacie kogoś z polecenia gdzie bawiliście się i było super.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kochani polecam wszystkim Bardzo ale to Bardzo Dj Fredka!!! To wspaniały czlowiek ktory potrafi rozkrecic kazde wesele i poprowadzi cala zabawe na wysokom poziomie,mielismy przyjemnosc bawic sie wspolnie na naszym weselu jak i naszych znajomych oraz u rodziny z Dj Fredziem zabawa wspaniala!!!! Pozdrawiamy Asia i marcin .numer tel 504621404
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
mogłabyś opisać mi trochę z Twojego wesela, strona www to nie wszystko, chodzi mi o klimat, reakcję gości młodszych i sarszych. podaję maila żeby "nie zaśmiecać forum" malbas@onet.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę o podanie adresu e mail.Prześlemy ofertę.
pozdrawiamy
music area
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
MŁODE WILKI

http://www.mlodewilkidj.pl

zapraszamy!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Proszę podać adres mail, żeby nie zaśmiecać forum autoreklamą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
Re: DJ godny polecenia
Ja miałam DJ BUźKA Janusz Kowalewski super chłop grał jak chcemy i co chcemy goście bawili sie do utratu tchu polecam
~paulinuśka tel 504 30 59 30
2011-08-03 13:15:52
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7
bawiłam się na weselu i był dj eros konkretny gościu i bardzo bylismy wszyscy zadowoleni. Polecam w 100% http://djeros.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Zapraszam do współpracy- własne efekty świetlne-dym bańki mydlane itp, nagłośnienie - szeroki wybór muzyki - możliwość ustalenia repertuaru prowadzenie całej imprezy, w tym konkursy i zabawy cena do uzgodnienia ostatnio grałem wesela i imprezy integracyjne w: Róża Wiatrów Gdynia, Złoty Ul Sopot, Victor, hotel Astor Jastrzębia Góra i Srebrny Młyn Gdańsk. Życzę miłego dnia. Kontakt tel. 603217068 DJ Zibi.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14
zadzwon a sie na pewno dogadamy.601354505
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry