Widok

DK6 Rumia kier Gdynia

Brawo dla drogowców za rozpoczęcie remontu na DK6 w Rumi w kierunku Gdyni. Odcinek 6km jedziemy prawie 80 min. Czy takich napraw jezdni nie można robić w nocy lub w weekend? Naprawdę musi to być poniedziałek w porannym szczycie? Korek po Wejherowo. Kawałek za zweżką policja z suszarka. 500m dalek na cisowej kolejny patrol .,. Brawo za myślenie
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciesz się że robią te ulice ! I przestać jęczeć !!
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 20

To jak już wiesz wiecie że robią to może sami na nocną zmianę chodzcie do pracy przez ten miesiąc co będą roboty.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wujek dobra rada

A może SKM wszędzie się nie dojedzie?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Hutnicza

Też dramat ! Żółwie tempo. Autobusy pospóźniane, jeden na pół godziny. Jak przyjedzie to obładowany tak, ze mie ma jak wejść lub wyjść. Tragedia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

To po SKM wybierz hulajnogi i autobusy
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 8

Czyli policyjna kontrola prędkości

Winą korka? :D Oni łapią takie asy co jak się spieszą to myślą że można nadrobić korek jadąc 150km/h. Dlatego są dwa patrole!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie

Ja się cieszę, przez te pieprzone dziury w jezdni rozwaliłam sobie oponę:( . Niestety Polakom nigdy nie dogodzisz, zawsze będą narzekać
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czyli mamy się cieszyć?

Ludzie czy wy się słyszycie? Korek na cały powiat, nie można nigdzie dojechać, karetka będzie jechała do zdarzenia godzinę, a my mamy się cieszyć, że łaskawie naprawiają drogę? To chyba powinno robić się poza godzinami szczytu?, szeroko informować przed, żeby ludzie mogli się przygotować.... ale nie w Rumi i Redzie zawsze musi być partyzant i paraliż.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

Sam se w nocy pracuj

A jak źle remontujemy to załóż firmę i remontuj lepiej taniej szybciej i w nocy
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wszystko można, remont w nocy też. Na Pańskie życzenie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

I bardzo dobrze, że robią!
A komu nie pasuje niech zostanie w domu, większość samochodów nie jedzie tam bo ma ważną sprawę lub wiezie organy do przeszczepu.
Pozdro dla drogowców
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

To zapasc umysłowa Polakow, kochani

..rodacy. przez 30 lat żaden polityk żadnego szczebla nie uruchomil rozbudowy dróg w pow wejherowskim na głównej arterii Wejherowo Reda Rumia. Jedna nitka drogowa to kpina. Budujemy osiedla a pojemność drogi wciaz ta sama.. chyba tylko Ruscy są głupsi.. bo Ukraińcy nas przeskoczyli..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Drogowiec

Sam sobie rób w niedzielę, ja w niedzielę leżę i oglądam netfliksa a nie będę wam asfalt kładł.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja by Ci płacili 100% dniówki to byś ino huczał i zapier... do roboty. Wszak będziesz miał na netflixa i na browara nie? Leń.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry