Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Z czystym sumieniem polecam. Smaczne, urozmaicone i świeże jedzenie.
~Kamil
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 października 2016

Super Catering wątek zamknięty Polecam catering DLS, osiągniesz cel, czyli utratę wagi bez większego...
~Kuba
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 lutego 2016

Polecam wątek zamknięty Miesiąc kuracji i efekt aż miło. 4 tygodnie i 8kg mniej. Na pewno ogromna...
~Beata
-

dodano: 7 lutego 2016

Na prawdę można chudnąć i nie trzeba się głodzić wątek zamknięty Koleżanka mi poleciła, pomimo kosztów, które na początku wydały mi się...
~Anika
-

dodano: 3 lutego 2016

SUPER !!! wątek zamknięty Polecam wszystkim!! Schudłam 9 kg, diety urozmaicone, bardzo smaczne. To co...
~Aleksandra
-

dodano: 1 czerwca 2015

Rewelacja! wątek zamknięty Z usług DLS korzystałam kilkakrotnie zamawiający catering dla firmy, za...
~Ania
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 13 maja 2014

Marta - opinia wątek zamknięty Catering super, bardzo urozmaicony i smaczny,a co najważniejsze...
~Marta
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 maja 2014

Polecam!!! wątek zamknięty Moja przygoda z DLS catering zaczęła się miesiąc temu. Jestem zachwycona....
~Joanna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 marca 2014

Kasia - opinia wątek zamknięty Zaczęłam dopiero przygodę z dls catering i jestem bardzo zaskoczona....
~Kasia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2013

Polecam wątek zamknięty Zamówiłem catering dla mojej firmy. Wszystko było doskonale, smaczne i bardzo...
~tomek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 4 stycznia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry