Widok

DO SZPITALA

Często bywam z dzieckiem w szpitalu i nigdy nie zamówię już obiadu nigdzie indziej :)
Ceny są adekwatne do jakości i przede wszystkim do wielkości dania. Domowe, przepyszne, no pewnie Gessler do czegoś by się przyczepiła, ale jak na moje podniebienie to jest fantastycznie, a przecież nie można zjeść fantastycznego, domowego obiadu za darmo :) kiedyś miałam niezbyt przyjemny incydent z kierowcą, gdyż nastąpiła pomyłka godzin dowozu i powiedziałam, że musi chwilę poczekać, rzeczywiście wyskoczył na mnie, że jest w pracy, ale po uzgodnieniu z szefostwem, że pomyłka nastąpiła z ich winy natychmiast mnie przeprosił. To chyba świadczy tylko o tym, jak bardzo obsługa lokalu stara się sprostać wymaganiom nawet najbardziej niecierpliwych klientów. Potrawy zawsze są cieplutkie, jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się inaczej. Pamiętajmy też, że w takich miejscach pracują też tylko ludzie. Natomiast ten lokal prowadzony jest naprawdę profesjonalnie.
Moja ocena
Bar Żuławski kategoria: Jedzenie na wynos
obsługa: 5

jakość potraw: 5

czas realizacji: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

5.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dziękujemy bardzo !!!

wszystko fajnie, tylko co ma do tego szpital? :D

to,że w pobliżu jest szpital,w którym ta Pani często bywa z dzieckiem, używaj mózgu człowieku.....
do góry