Widok
DOBRA myjnia, znacie?
Czy ktoś zna doba ręczną myjnię? Taką która przywraca czystość fabryczną w aucie?
Generalnie korzystałem z myjni w centrach handlowych (Matarnia, ALfa, Witawa -ci to juz straszna porażka) i zawsze auto wyjeżdża niedomyte i niewysprzątane. Szukam takiej myjni ktora się przyłoży do pracy.
Generalnie korzystałem z myjni w centrach handlowych (Matarnia, ALfa, Witawa -ci to juz straszna porażka) i zawsze auto wyjeżdża niedomyte i niewysprzątane. Szukam takiej myjni ktora się przyłoży do pracy.
Wiem o czym mowisz. Dlatego swoje auto myje sam osobiscie. Co przy okazji sprawia mi duza przyjemnosc a potem satysfakcje :) A tak naprawde zalezy czego oczekujesz od Panów na myjni. Jesli myjesz auto w podstawowym zakresie 20-30zl to po czesci przeklada sie to na efekty koncowe. Kolo hali olivi jest zaklad S-plus kosmetyka detailingowa aut. Ale tam kasuja duze pieniadze za swoje uslugi...
Jak jest lato to dopieszczam auto samodzielnie na działeczce błysk, w środku i na zewnątrz. Jednak przez ostatnie miesiące było to niemożliwe z powodu pogody wiadomo, czasem korzystałam z myjni bezdotykowej samoobsługowej, ale efekty mnie totalnie nie zadowalały, ostatnio odwiedzam myjnię automatyczna przy stacji statoil na ul.morskiej w gdyni i jest spoko jak dla mnie, za 30 zł autko dobrze wygląda. Ale i tak czekam na cieplejsze dni, coby się samemu zabrać za generalne czyszczenie:)
Zawsze jadę do https://forum.trojmiasto.pl/DOBRA-myjnia-znacie-t221324,1,60.html?act=post_form&t=221324&pp=2096943#fs polecam małe koszty.