Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Robert - opinia wątek zamknięty Polecam firme. Wszystko zgodnie z umowa, fachowo a co najwazniejsze w Dobrej...
~Robert
1

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 13 stycznia 2023

Iwonka - ocena Dobry kontakt, szybka wycena naprawdę polecam firmę. Okna wykonane w...
~Iwonka
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 3 sierpnia 2024

Mariusz - ocena Bardzo profesjonalne podejście od początku do końca, polecam firmę. Bardzo...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 23 maja 2024

Tetiana - ocena Super, jak zawsze!
~Tetiana
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 grudnia 2023

MK - ocena Szybko, sprawnie, bez wciskania niepotrzebnych usług. Z doradztwem. Polecam.
~MK
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 października 2023

Mariola - ocena Polecam firmę.Miła i profesjonana obsługa.Wymiana okien przebiegała bardzo...
~Mariola
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 września 2023

Roman - ocena Niesolidny montaż. Podwyższenie ceny za usługę pomimo wcześniejszych...
~Roman
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 września 2023

Marek - opinia wątek zamknięty Okna wykonane bardzo fachowo i rzetelnie. Jestem bardzo zadowolony z kontaktu...
~Marek
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 11 maja 2023

Ewa - opinia wątek zamknięty Wszystko ok, polecam firmę. Jakościowo bardzo dobrze, termin 5 tygodni to...
~Ewa
-

dodano: 3 stycznia 2023

Kamil N - opinia wątek zamknięty Warto zapytać o promocję na montaż , zaoszczędziłem ponad 500 zł. polecam....
~Kamil N
1

dodano: 28 maja 2022

Jacek - opinia wątek zamknięty Ok. Wszystko elegancko, solidnie, terminowo,
~Jacek
-

dodano: 6 czerwca 2022

A79 - opinia wątek zamknięty Polecam tę firmę. Ogolnie wszystko na plus , bez większych zastrzeżeń . Umowa...
~A79
-

dodano: 24 maja 2022

Sylwester - opinia wątek zamknięty Kontakt z przedstawicielem ok. Terminowosc i wykonanie rowniez. Generalnie...
~Sylwester
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 stycznia 2020

Rewelacja wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z wykonanej uslugi . Wszystko na czas. Gwarancja 5...
~Ola
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2019

Drzwi porta wątek zamknięty Jestem zadowolona z wykonanej usługi, panowie monterzy bez wyrywania starych...
~Emilia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 czerwca 2019

drzwi wątek zamknięty Mogę polecać , potrzebowałem drzwi na szybko tj. po włamaniu , maja na tzw...
~Greg
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2019

rolety wątek zamknięty rolety i moskitiery przeciw owadom. polecam wszystko w terminie. cenowo i...
~Nikola
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2019

Ogólnie polecam wątek zamknięty Jestem zadowolony i poproszony wystawienie opinii uczynię to z dziką...
~robertkart
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2019

Okna wątek zamknięty Jestem zadowolona z wyboru firmy, którą polecił mi mój sąsiad. Realizacja...
~Weronika
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 marca 2019

Drzwi i ościeżnice - zamówienie dla Urzędu wątek zamknięty Współpracowałam ponad rok temu z firmą Domelit pracując w urzędzie, wszystkie...
~Kinga P
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 marca 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
67

56

wątków

do góry