Widok
A tak w ogóle to wyczytałam, że niektóre apteki prowadzą coś takiego jak "import równolegly" i w tym imporcie równoległym leki są znacznie tańsze.
Czy może ktoś mi powiedzieć coś dokładniej na ten temat?
Czy leki z importu równoległego różnią się czymś od tych oryginalnych??
Czy to jest podróbka, czy odpowiednik innej firmy, czy jeszcze coś innego??
Pewnie to wynika z mojej niewiedzy na ten temat ale jakoś nie mam zaufania...
Czy może ktoś mi powiedzieć coś dokładniej na ten temat?
Czy leki z importu równoległego różnią się czymś od tych oryginalnych??
Czy to jest podróbka, czy odpowiednik innej firmy, czy jeszcze coś innego??
Pewnie to wynika z mojej niewiedzy na ten temat ale jakoś nie mam zaufania...
maritiki@op.pl
Tabletki z importu równoległego, właśnie o których mowa kupiłam w aptece w Gdyni na Leszczynkach na przeciwko przystanku autobusowego "Leszczynki SKM". Musiałam receptę zrealizować przez internet i za dwa dni miałam do odbioru :) Polecam zadzwonić do tej apteki i się zapytać jak również do innych - ja tak robiłam.
Drogie ;)
a ja zbilam skaczaca prolaktyne ziolami, niedrogo i bez recepty.
Niemniej na mnie ziola dzialaja b mocno, a nie na kazdego tak to dziala.
Ziolko zwykle, z tych popularnych - niepokalanek pospolity zwany Agnus Castus lub Castagnus.
Z tego co wiem w aptekach maja tylko w formach preparatow na uregulowanie miesiaczki, wiec lepiej poszukac w zielarskim np w kropelkach.
Uwaga: podnosi plodnosc i moze powodowac przejsciowe bole jajnikow.
Niemniej na mnie ziola dzialaja b mocno, a nie na kazdego tak to dziala.
Ziolko zwykle, z tych popularnych - niepokalanek pospolity zwany Agnus Castus lub Castagnus.
Z tego co wiem w aptekach maja tylko w formach preparatow na uregulowanie miesiaczki, wiec lepiej poszukac w zielarskim np w kropelkach.
Uwaga: podnosi plodnosc i moze powodowac przejsciowe bole jajnikow.
Witam Dziewczyny
Ja leczyłam hiperprolaktynemię Dostinexem. Najpierw żeby zajść w drugą ciąże, niestety później po ciąży prawie przez 1,5 roku. Nie mogłam pozbyć się mlekotoku. Od grudnia moja Pani Doktor obniżała mi dawkę, aż do maja kiedy mogłam Dostinex odstawić. Mineło dwa tygodnie i rewelacja.
..
Ja leczyłam hiperprolaktynemię Dostinexem. Najpierw żeby zajść w drugą ciąże, niestety później po ciąży prawie przez 1,5 roku. Nie mogłam pozbyć się mlekotoku. Od grudnia moja Pani Doktor obniżała mi dawkę, aż do maja kiedy mogłam Dostinex odstawić. Mineło dwa tygodnie i rewelacja.
..