Widok

DR. Kozłowska-Niesłuchowska

Chodzę do Baltimedu przede wszystkim z moim 3 letni synkiem. Pani dr. Kozłowska-Niesłuchowska jest naprawdę wyjątkowa, dba o mojego synka, zawsze zleci wszystkie badania jakie mogą wydawać się potrzebne, ma zawsze sporo osób, ale mimo zmęczenia jest zawsze miła i dokładna przy każdym badaniu. A przede wszystkim dobrze pamięta synka, pamięta na co chorował i jakie dostawał leki. Myślę, że wiele serca wkłada w swoją pracę, lekarz z powołania.
Moja ocena
obsługa: 6

oferta: 5

jakość usług: 5

wyposażenie: 5

czas oczekiwania: 6

ocena ogólna: 5

5.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Osobiście byłam u niej z moim synkiem raz i to był pierwszy i mam nadzieję ostatni raz. Jej wiedzę oceniam na dość marna ego całkiem wybujane. Na szczęście są tam jeszcze inni lekarze.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Za chwilę o tych innych też ktoś napisze złą opinie - i bądź mądry, człowieku i wiedz, komu wierzyć. Jedna chwali lekarkę, druga gani - tak po naszemu czyli po polsku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lekarka tragedia!!! Kompletnie nie słucha objawów, w kółko powtarza to co już sprawdziła. Albo tragiczna wiedza lekarska a raczej braki i to u podstaw albo jest pod wpływem środków odurzających (innego logicznego wyjaśnienia nie ma). Do tego strasznie arogancka i nie kulturalna. Każdy kto dba o dobro swojego dziecka powinien zdala omijać ta panią.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry