Widok

DRZWI ANTYWŁAMANIOWE I ZAMEK GERDA

Kochani, jeśli chcecie zaoszczędzić pieniędzy i nerwów na pewno nie korzystajcie z usług firmy D-Onn" Firma Handlowo-Usługowa z ul. Kartuskiej 135 w Gdańsku. Monteży nie znają się na rzeczy podobnie jak właściciel. Przez pół roku nie mogę doprosić się realizacji zgłoszenia reklamacyjnego.Tak więc ostrzegam wszystkich przed D-Onn" Firma Handlowo-Usługowa z ul. Kartuskiej 135 w Gdańsku
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
no kolego masz racje ze to beznadziejna firma. tez mam z nia zle doswidczenie a na dodatek sa chamscy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
macie racje...jakas pomyylka ta firma
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam! Tragiczna firma, pseudo-monterzy, żadnego respektowania terminów. Omijajcie ich z daleka!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To złodziej i oszust, wszystkich ostrzegam, Krzysztof Sz zmienił juz adres 2 razy od kiedy kupiłem drzwi na kartuskiej. Nie mam od 12 miesięcy ani drzwi ani kasy!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
szkoda
Polak mądry po szkodzie-jedna zasada czytamy info.i decydujemy kto jest wart uwagi o tym gościu piszę się od dawna - że to oszust i naciągacz !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
w odpowiedzi ---- 1000,- dla pierwszej osoby która poda adres tego oszusta --- komornicy są cieniasy - czekają na donos i kasują ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No cóż ja korzystałam z jego usług i jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni , chyba trafiłam na ich lepsze czasy ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
drzwi opłacone we wrześniu 2009 do dziś sprawa się przeciąga, pan K. nie chce nam oddać kasy za całość zamówienia a jego wymówki nie znają granic. W lutum 2010 urzędował na ćhrzanowskiego a teraz ponoć mkoło Warszawy ale kto to wie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i dołączyłem do ofiar tej firmy.
Ma ktos pelne namiary na nich? Zglaszam sprawe na policje. Zaplacilem za dzwi, potem sie okazalo ze ich nie ma i kolej nie chce oddac pieniedzy. Ukradl. Przestrzegam przed firmą D-Onn i Krzysztofem Szczuplińskim.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy dysponuje ktoś informacjami adresowymi i danymi w jakim banku pan Szczupliński posiada rachunek bankowy? Też chciałbym go zwindykować
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi też zalega pieniądze za zaliczkę na drzwi. Trzeba zgłosić na Policji zawiadomienie o przestępstwie. Ja sie z nim użeram już 2,5 roku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Gecco Deweloper (13 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (46 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

do góry