Widok

DRZWI INTENSO - DOORS - proszę o opinie

Witam,

Czy ktoś posiada drzwi INTENSO DOORS? Chętnie zapoznam się z opiniami na temat tego producenta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W Gdańsku obecnie są tylko w Komforcie

Generalnie najlepszy stosunek jakości do ceny
To tak jak z nowymi producentami.... nie masz marki to musisz Klientowi dać coś więcej niż markowi producenci za te same pieniądze

polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeździ teraz firma, która ma wyłączność na ten produkt po trójmieście(północy)-dystrybucja. I oferuje te drzwi do sklepów. Z tego co opowiadała mi ta osoba drzwi dobrej jakości co do ceny. Drzwi te mogą namieszać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fakt są dostępne w komforcie, ale nie cała oferta (czyli są drzwi niższej kolekcji) jak to w masówkach. Zresztą komfort i drzwi to porażka. Dobrze by było gdyby firmy miały w ofercie te drzwi bo cały czas są tylko wyklepane marki DRE, POLSKONE, PORTA. A byłem na stronie Intenso i ładne, ciekawe. Modele a jak jeszcze mówicie, że jakość jest wporządku to może i ma szanse się przebić i namieszać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja (raczej żona :)) zdecydowalem się na zakup modelu Bielize w kolorze jesion ryfla - faktem w Komforcie, ale nigdzie indziej nie mogłem zobaczyć ich na żywo
- żonie spodobała się okleina a mnie przekonał ramiak drewniany i 3 zawiasy regulowane 3D, przez co nie muszę sciągać skrzydeł do regulacji a ważą prawie 30 kg, no i brak łączeń okleiny

użytkuję miesiąc i jest ok.
brzmi to prawie jak reklama ;) ale ktoś dobrze przedstawił zalety tych drzwi sprzdawcom komfortu bo powtarzali je w kółko :)
generalnie polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
W sklepie doors.com.pl są te drzwi, na stornie jeszcze ich nie ma ale dostępne są i na wystawie i katalogi i próbniki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Aktualnie jestem na kupnie o dziwo, tego samego modelu Jeśli to możliwe uprzejmie proszę o kontakt pana Pawła na priwate kate.bb@onet.eu
Bardzo potrzebuję opinii
Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Okleina słabej jakość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo fajne drzwi. Porządne, ciężkie, solidne... mam je około roku... intensywnie je użytkujemy, bo są założone w sklepie na ekspozycji.
Mogę je spokojnie polecić chociaż część ludzi może uznać, że jestem nieobiektywna, bo sprzedajemy te drzwi...
ale nie w trójmieście :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (139 odpowiedzi)

Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia, bo ja kompletnie nie...

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

Jaki stolik kawowy (6 odpowiedzi)

Jaki stolik kawowy pasuje do narożnika i małego nowoczesnego wnętrza:-)proszę o focie

do góry