Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
gdzie kupić rolety nowy temat Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione...
~asia_
81

ostatnia odp. 11 godzin temu

dodano: 27 listopada 2008

drzwi wejściowe nowy temat jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi...
~Kinga
2

dodano: 10 stycznia 2023

jaki piec wybrać do domu? nowy temat Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o...
laura13
96

dodano: 25 sierpnia 2014

drzwi nowy temat dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic
~pawel
30

ostatnia odp. 12 godzin temu

dodano: 3 lutego 2014

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? nowy temat Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup...
~Poszukiwacz
81

ostatnia odp. 12 godzin temu

dodano: 27 maja 2012

Jaki stolik kawowy nowy temat Jaki stolik kawowy pasuje do narożnika i małego nowoczesnego wnętrza:-)proszę...
~Waiki
5

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 18 października 2021

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim...
~Adam
134

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 12 czerwca 2013

Stół + krzesła - gdzie najtaniej? Gdzie najtaniej kupię zestaw stół +6 krzeseł,może któraś z was wie coś na temat?
~ania
53

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 14 stycznia 2015

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego...
~Aga S.
52

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 30 grudnia 2017

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego...
marjjjan
32

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 17 kwietnia 2018

Ręczniki... Gdzie warto kupić aby nie zbankrutować? Witam, czeka mnie wymiana ręczników... no dobre z 10 sztuk. Poprzednie były...
~malinowe lato
21

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 1 kwietnia 2015

Gdzie można kupić pościel dobrej jakości ? Witajcie, mam pytanko - gdzie w Trójmieście ( najlepiej w Gdańsku ) można...
~K.M
66

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 4 grudnia 2011

Armatura łazienkowa - jaką wybrać? Witam, jestem w trakcie remontu i obecnie zastanawiam się jakiej firmy...
~Kasia
43

dodano: 18 stycznia 2016

meble kuchenne na wymiar WITAM. Czy ktoś robił u siebie w mieszkaniu kuchnię na wymiar w stylu...
~aurelia
67

dodano: 31 marca 2017

Ekspres do kawy Jaki polecacie ekspres kolbowy ?
~Maja
-

dodano: 24 lipca 2024

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia,...
~anonim
137

dodano: 12 sierpnia 2017

Jakie meble do salonu ? Jakie macie propozycje do wąskiego salonu 3,5 x 6 m. Podobał mi się ostatnio...
mareky
144

dodano: 8 czerwca 2016

drzwi wewnętrzne. białe? zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są...
~zzzz
49

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 10 lutego 2014

Wyposażenie łazienki byłam już w tylu sklepach i jestem załamana... szukamy kompletnego...
~anonim
53

dodano: 15 października 2017

Zasłony, firany Cześć. Poszukuję w trójmieście salonów typu showroom. Chodzi przede...
Monika_W_moim_oknie
-

dodano: 10 czerwca 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry