Widok

gdzie kupić rolety

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie, jednak nie mogę znaleść takiego wymiaru jaki by mi pasował. Szukałam w Obi, Leroy Merlin, Castoramie i Praktikerze, gdzie jeszcze można dostać takie roletki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Spróbuj tel 502023376 może akurat. Facet u nas montował i sprzedawał nam rolety i nie tylko okna i drzwi - godny polecenia
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
polecam firme 6plus w centrum meblowym top shoping we wrzeszczu na Grunwaldzkiej, zrobili mi rolety szybko i tanio,
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dobre i tanie rolety zakupiłam na aukcji allegro w firmie zmdekor, maja swoja stronę www.zmdekor.com.pl - można tam sprawdzić kolory, przesyłka niemal natychmiastowa a rolety bez zastrzeżeń, takie jak chciałam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a u mnie i moich dwóch koleżanek też Pan z allegro. firma nazywała się jakoś tak śmiesznie roletymania czy jakoś tak. ale mam telefon 508090395. potem sprawdzę nazwę to napiszę. wydaje mi się ,że było dość tanio
już sprawdziłam roletomania z gdyniale jeżdzi po całym trojmieście. ma stronę www.roletomania.pl i aukcje na allegro
My kupilismy rolety na wymiar za całkiem niezduże pieniądze, tak mi sie przynajmniej wydaje, bo za okno balkonowe z montazem placilismy 150 zl, a mamy 4 takie okna.
a gdzie kupowaliście? bo ja mam jeszcze kilka rolet i muszę je zamówić. z tych co kupowałam jestem bardzo zadowolona . Chyba kupię w tej roletomani. ale może te wasze są jeszcze atrakcyjniejsze
My kupowaliśmy w Gdyni, nr do tego sklepu 058-6202247, nie pamietam adresu bo wszystko na telefon zalatwioalam ale to chyba gdzies na koncu morskiej,
a na telefon sie umówiła, i koles przyjechal z próbkami materiałów, wymierzyl, wycenil,zamówilismy i z akilka dni byly gotowe.
jednak chyba zostanę przy " moim " Panie z roletomani. Drzwi balkonowe kosztowały mnie z montażem około 120 zł. A teraz wchodziłam na ich stronę i okazuje się ,że mają dodatkową promocję przy kilku roletach. Ale może podjadę na morską
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
jednak kupiłam rolety w Roletomanii. Zarówno ja jak i "moja kieszeń " jesteśmy zadowolone
robi dobrze i fachowo spróbój zadzwoń 609726361
Polecam Roletomanię! Zamówiłam w środę a w piątek już miałam zamontowane :) Wykonanie i cena świetne :)
image

polecam Multirolo Gdynia ul.Wielkopolska 46
58 664-73-80
www.multirolo.com
Niedawno zamawialam i jestem zadowolona czekalam tylko 4 dni i cena super porownywalam z innymi firmami i oni sa w 100% najtansi.
Pozatym maja mila obsluge bo ten Pan ktory byl na pomiarze we wszystkim mi doradzil
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
a moze tu firma multirolo
gdynia ul.wielkopolska 46
tel.058-664-73-80
tel.kom.0-511-999-958
www.multirolo.com
polecam!!!!!!!!!!!!!!1
POLECAM FIRMĘ, ZM DEKOR- SPRZEDAŻ INTERNETOWA , NISKIE CENY, ATRAKCYJNE RABATY.
WWW.ARTDEKOR.OTWARTE24.PL
WWW.ZMDEKOR.PL
Jeśli chodzi o rolety i inne rzeczy na okno (a nuż zdecydujesz się np. na plisy - ja, jak zobaczyłem, co to za bajer, to już do rolet nie wrócę), to polecam firmę Orzeł, Łódzka 26, Gdańsk, http://karnisze-rolety.pl Mają dobre ceny i fajną obsługę.
ja rolety do swojego mieszkanka kupiłam na allegro bo miałam tak niewymiarowe onka że w żadnym sklepie nie mogłam dostać albo były za wąskie, albo za szerokie. powiem szczerze że jestem bardzo zadowolona ze swoich rolet i wcale nie były drogie.
http://www.bogumilgorka.pl

ciotka mi polecila, bo są niedrodzy a przyjechali wymierzyli i jest tak jak chcialam
a co za problem kupic o kilka cm dluzsze rolety i przyciac je po bokach?

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (42 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

do góry