Widok
Fakt są dostępne w komforcie, ale nie cała oferta (czyli są drzwi niższej kolekcji) jak to w masówkach. Zresztą komfort i drzwi to porażka. Dobrze by było gdyby firmy miały w ofercie te drzwi bo cały czas są tylko wyklepane marki DRE, POLSKONE, PORTA. A byłem na stronie Intenso i ładne, ciekawe. Modele a jak jeszcze mówicie, że jakość jest wporządku to może i ma szanse się przebić i namieszać.
A ja (raczej żona :)) zdecydowalem się na zakup modelu Bielize w kolorze jesion ryfla - faktem w Komforcie, ale nigdzie indziej nie mogłem zobaczyć ich na żywo
- żonie spodobała się okleina a mnie przekonał ramiak drewniany i 3 zawiasy regulowane 3D, przez co nie muszę sciągać skrzydeł do regulacji a ważą prawie 30 kg, no i brak łączeń okleiny
użytkuję miesiąc i jest ok.
brzmi to prawie jak reklama ;) ale ktoś dobrze przedstawił zalety tych drzwi sprzdawcom komfortu bo powtarzali je w kółko :)
generalnie polecam
- żonie spodobała się okleina a mnie przekonał ramiak drewniany i 3 zawiasy regulowane 3D, przez co nie muszę sciągać skrzydeł do regulacji a ważą prawie 30 kg, no i brak łączeń okleiny
użytkuję miesiąc i jest ok.
brzmi to prawie jak reklama ;) ale ktoś dobrze przedstawił zalety tych drzwi sprzdawcom komfortu bo powtarzali je w kółko :)
generalnie polecam