Widok

DZIĘKUJE

Chciałam podziękować policjantom z Komisariatu przy ulicy Kasztanowej za bardzo, ale to bardzo szybkie odzyskanie moich wszystkich, skradzionych rzeczy pod koniec roku na Stacji benzynowej Statoil na Zielonym trójkącie!
Nie dość, że skradzioną torebkę odzyskałam po niespełna 24 godzinach to jeszcze wszystkie rzeczy ( telefony, dowód rejestracyjny, dokumenty, pieniądze ) były dokładnie w takim stanie i takiej samej ilości jak przed kradzieżą.
Serdeczne podziękowania raz jeszcze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratulację dla policjantów, że udało im się ściągnąć monitoring, który jest na każdej stacji benzynowej!!!!!!!!!!!! Gratulacje, że na materiale zobaczyli numery rejestracyjne samochodu złodzieja!!!!!!!!!!!!!! W moim przypadku już 5 dni zgrywają materiał z monitoringu. Skradziono mi sprzęt na kwotę 10000,00. Sprawca znany, jest monitoring, zachowanie złodzieja wskazuje na jego winę, znaleziono przy jego przesłuchaniu część łupów. Mam informację, że spawarka TIG jest do kupienia na osiedlu, gdzie mieszka złodziej i co na to policja, że nie może spisać zeznań bo nie ma dyżurnego, który zna sprawę oraz, że prawo działa na korzyść przestępcy. Nie widzę innego rozwiązania jak lincz. Wiemy gdzie mieszka złodziej więc trzeba chyba samemu mu obić ryj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry