W Zielonym Listku wykupiłam jazdy dodatkowe po niezdanym egzaminie, do którego przygotowywała mnie inna gdańska szkoła nauki jazdy. Z czystym sumieniem polecam wszystkim Zielony Listek. Dziękuję Pani Iwonie, Panu Piotrowi, a w szczególności mojemu pierwszemu instruktorowi z Zielonego Listka - wyjątkowy człowiek, wyjątkowy nauczyciel, dzięki niemu polubiłam Toyotę Yaris :) Dla mnie to instruktorzy najwyższej klasy. Posiadają olbrzymią wiedzę i doświadczenie, które potrafią we właściwy sposób przekazać - a to owocuje. Wykonują swoją pracę z pasją, powołaniem i zwykłą ludzką radością. Podkreślam PROFESJONALIZM z jakim przygotowują do egzaminu praktycznego, odstresowujące (psychologiczne) podejście do kursanta i zaszczepianie wiary we własne możliwości (zwłaszcza takim niedowiarkom jak ja! ;). Fachowe podejście do tematu prawa jazdy, szczegółowe omawianie problemów, z którymi spotykamy się na drodze, niespotykana uczciwość, punktualność i cierpliwość, a ponadto wsparcie w trudnych sytuacjach i ogólne ZAINTERESOWANIE kursantem. Mieszkam w Gdańsku od kilku lat i przyznam, że do tej pory nie spotkałam tu tak wspaniałych - nie tylko instruktorów - ale po prostu ludzi. DZIĘKUJĘ :) :) :)