Da Grasso

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, Śląska 38

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
animowy - ocena Polecam bardzo dobre jedzonko.
~animowy
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 21 kwietnia 2024

julita - opinia wątek zamknięty Tragedia,to już nie jest ta pizza co kiedys, za 60zl otrzymałam coś...
~julita
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 13 listopada 2022

Klient wątek zamknięty Kilkukrotnie zamawiane jedzenie w większości nie wymagało interwencji....
~Klient
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 września 2019

Da Grasso na Śląskiej - zawsze smacznie wątek zamknięty Czytam różne opinie o pizzeriach sieci Da grasso. Często niepozytywne....
~anamana
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 maja 2017

Mega! wątek zamknięty Zamówilam dziś po raz pierwszy z tej pizzerii i muszę przyznać że pizza byla...
~Konwaliowa😊
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 listopada 2015

Polecam !! wątek zamknięty Przepyszne pizze, najbardziej lubię optimę :) Fajny personel i wystrój....
~Dorota
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 lipca 2013

Bardzo smaczna pizza wątek zamknięty Można się najeść, a do tego w przystępnej cenie ;) Do tego dwa bardzo dobre...
~Marcin
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 maja 2012

Zdecydowanie odradzam!!!! wątek zamknięty Pomijajac już fakt ze na zamowienie przyszlo mi czekac, nie bagatela 50...
~GlodnaM
1

dodano: 22 października 2011

SUROWE CIASTO wątek zamknięty Dostałem zimną pizze na surowym cieście... masakra. Płacę 25zł i pizze sobię...
~Damian
1

dodano: 24 września 2010

Polecam wątek zamknięty Zdecydowanie polecam wszystkim tą pizzerię, zamawiam pizze juz od 3 lat co...
~Adam
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 18 października 2011

Ilona - opinia wątek zamknięty Obsługa telefoniczna arogancka, czas realizacji niby do godziny, a w...
~Ilona
-

dodano: 6 października 2011

Da grasso - tak, ale nie ten lokal wątek zamknięty Jeśli lubicie jadać pizzę w da grasso, to lepiej nie zaglądajcie do tego...
~asta
2

dodano: 18 września 2009

Da Grasso na Lubczykowej wątek zamknięty Na plus oceniam smak pizzy, duuużo sosu i przystępność cen oraz duży wybór...
~kaniasty
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2010

Nigdy więcej wątek zamknięty Spodziewalam sie czegos wiecej. Uwielbiam tortille, ale da grassowa mnie nie...
~B.M.
-

dodano: 4 grudnia 2010

Jedzenie fajne... ALE wątek zamknięty Zamówiłam sobie dzisiaj pizze z DaGrasso, dużą pół Pepe Roso pół Corso....
~Basia-Internat
-

dodano: 21 października 2010

bardzo dobra pizza wątek zamknięty bardzo dobra pizza, sos czosnkowy - chyba najlepszy sos jakikolwiek jadłam....
~corny
-

dodano: 12 października 2010

nr 1 wątek zamknięty Dla mnie Da Grasso to cały czas najlepsza pizzeria w Gdyni. Próbowałem pizz w...
~ewa
-

dodano: 20 lipca 2010

BDB wątek zamknięty Super, najlepsza jaką jedlismy do tej pory ! Polecam
~Jarek
-

dodano: 22 czerwca 2010

Wyśmienita Pizza wątek zamknięty Witam, w wyborczą niedziele byłam ze znajomymi w ocenianej pizzerni i...
~Aneta
-

dodano: 21 czerwca 2010

bardzo dobra pizzeria - polecam wątek zamknięty Jestem stałym klientem Da Grasso na Śląskiej w Gdyni i jeszcze nigdy się nie...
~jacek
-

dodano: 19 czerwca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
72

63

wątków

do góry