Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Da grassa- zamenchofa gdynia wątek zamknięty Zamówiłam pizzę przez telefon Myślałam że się na nim dobrej pizzy z dużą...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 października 2019

Najlepszy lokal w okolicy wątek zamknięty Bardzo podoba mi się nowy wystrój, a pizza jak zawsze pycha.
~Mariola
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 stycznia 2018

Na pewno nie na lato! wątek zamknięty Pizzę zawsze mieli dobrą ale obsługa trochę olewająca - weszłam do lokalu,...
~kika
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 lipca 2014

Urodziny wątek zamknięty Organizowalismy urodziny w da grasso dla 10 osob. Zamawialismy 6 pizz i...
~Daria
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 listopada 2013

Polecam! wątek zamknięty Witam, zwykle nie wystawiam opnii w internecie. Jestem mieszkanką Gdańska i...
~Gdańszczanka
-

dodano: 6 listopada 2013

Tragiczna obsługa :( ..klient - zbędny element w łańcuchu pokarmowym wątek zamknięty Po kilkumiesięcznej przerwie wybrałam się z dzieckiem do Da Grasso. Nie...
~Dori
1

dodano: 20 października 2013

Zyga - opinia wątek zamknięty Nie polecam Czekałem na pizze godzinę nie dość ze słono zapłaciłem to jeszcze...
~Zyga
1

dodano: 10 marca 2013

Super pizza wątek zamknięty Ostatnio robiliśmy spotkanie z w DG - miła obsługa i pyszna pizza. Jemy tam...
~Marta
-

dodano: 13 października 2013

Da Graso Gdynia wątek zamknięty Kapitalne miejsce na pizze z dzieciakami lub na małe spotkanko z...
~Bea
-

dodano: 12 października 2013

Surowa pizza!! wątek zamknięty Witam, Wczoraj zamawialismy pizzę, która okazała się niedopieczona. Ciasto...
~Zawiedziona
-

dodano: 16 września 2013

Urodziny wątek zamknięty Bylismy na urodzinach w da grasso z 8 osobowa paczka. Super pizza, mila...
~Bartek
-

dodano: 28 lipca 2013

Opener 2013 wątek zamknięty Stolowalismy sie tam codziennie. Super jedzenie i ekipa pracujaca....
~Tomek
-

dodano: 16 lipca 2013

żenada wątek zamknięty Da Grasso obłuże, zamawiałem tam dwa razy i ... i pomyłka, zastanawiam się...
~Robert
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2013

Mecz Ligi Mistrzów wątek zamknięty Wczoraj byliśmy na meczu w lokalu - miło i przyjemnie -wareczka 4zł, dobra...
~Kacper
-

dodano: 4 kwietnia 2013

beznadziejne jedzenie wątek zamknięty Ceny dość wysokie a jedzenie na miernym poziomie, stanowczo odradzam.
~maxim
1

dodano: 14 maja 2012

dopiero sie tu przeprowadzilem wątek zamknięty wiec od 2 tygodni sonduje codziennie knajpy ktore dowoza na obluze. dopiero...
~ppz
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 29 maja 2011

eva - opinia wątek zamknięty Ich hasło przewodnie to chyba jakaś kpina !!! Obrzydliwa pizza- zwykła miękka...
~eva
5

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 lutego 2011

Marek - opinia wątek zamknięty W weekend zamawiałem pizzę pierwszy raz i muszę powiedzieć że bardzo dobra....
~Marek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 marca 2011

niestety słabo, zdecydowanie nie wątek zamknięty niewiele pizzeri proponuje nachos. skuszeni tą propozycją w menu zmówiliśmy...
~klientka
-

dodano: 14 marca 2011

Wioletta - opinia wątek zamknięty Przychodzę tam od dawna z dzieckiem - bardzo fajne miejsce, dziecko ma sie...
~Wioletta
-

dodano: 28 lutego 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry