Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Najlepiej wątek zamknięty Klimat, nauczyciele cierpliwi i z poczuciem humoru ! Idealne miejsce dla...
~Ula
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 15 lipca 2012

Gorąco polecam! Taneczna przygoda w undergroundowym klimacie :] wątek zamknięty Z własnego doświadczenia i obserwacji znajomych osób, które zaczęły naukę w...
~AsiaA
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2011

Gorąco polecam! wątek zamknięty Bardzo gorąco polecam studio DSK dla wszystkich. Poziom nauczania na...
~Pawełek
-

DSK wątek zamknięty Do studia Da Soul Kids uczęszczam od samego początku i nie zmieniłabym go na...
~Agaa
-

da soul kids wątek zamknięty Bardzo pozytywna energia, klimat i przede wszystkim najlepsi nauczyciele....
~qla
-

opinia wątek zamknięty W studiu pojawiłam się po raz pierwszy ponad rok temu i do dzisiaj nie...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 6 października 2010

rewelacyjna szkoła ! rewelacyjni nauczyciele wątek zamknięty musiałem wybrać jakiś mój status podczas pisania oceny, ale tak naprawdę nie...
~Stary Pryk
-

dodano: 2 października 2010

Nix - opinia wątek zamknięty Najlepsze undergroundowe studio tańca w trójmieście i nie tylko. Jeśli...
~Nix
1

dodano: 17 września 2010

Naprawdę warto! wątek zamknięty Korzystam z tych zajęć od września zeszłego roku. Nie zawiodłam się ani razu....
~Melisa
-

dodano: 28 września 2010

opinia Agi wątek zamknięty zgadzam się z przedmówcą - studio i zajęcia ze świetnymi instruktorami...
~aga
-

MCV - opinia wątek zamknięty Poziom nauczania na najwyższym poziomie, ciekawe i urozmaicane zajęcia,...
~MCV
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry