Widok

Dachówki

Witajcie. Kończę budowę swojego domu. Powoli i powoli, ale do celu. No właśnie interesuje mnie dachówka. Jaka będzie najlepsza? Wiecie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja wybrałem ceramiczną firmy CREATON

Zależy od usytuowania domu i warunków otoczenia oraz Twojej koncepcji domu - koloru i kształtu dachu.
Wybraliśmy ceramikę Roben - piemont trentino angobowana. Po każdym deszczu pyłki z drzew i roślin spłukiwane są z dachu i nie ma efektu porastania mchem, nawet od strony północnej, po sąsiedzku z wąwozem porośniętym wysokimi drzewami. Dachówka wygląda jakby wczoraj była położona. Wymarzony kolor dachu komponuje się z otoczeniem i wygląda czysto, nowo.

A taka dachówka? Co sądzicie?

Teraz cuda są w zasięgu ręki. Twój gust, potrzeby i finanse bez trudu przełożą się na wybór wymarzonej dachówki.
Wybieraj i przebieraj jak w ulęgałkach.

Sporo też zależy od gustu, bo jak wiadomo różne pokrycia wyglądają inaczej.. U siebie mam dachówkę ceramiczną i jest ok. Wygląda całkiem nieźle i co najważniejsze - sprawdza się w swoim zastosowaniu. Zamawiałem ją z hurtowni Ambit/

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Kartony do przeprowadzki (18 odpowiedzi)

Skąd najszybciej można wziąć kartony do przeprowadzki? Jakie sklepy maja ich dużo? Może...

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (40 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

Gecco Deweloper (9 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

do góry