Widok

Dagmara - ocena

Bardzo polecam wszystkim usługi tego zakładu. W tej trudnj chwili, jaką jest śmierć bliskiej osoby trudno jest myśleć o wszystkich szczegółach i formalnościach związanych z pochówkiem.
Korzystając z usług tego zakładu spotkałam się z pełnym profesjonalizmem i pomocą w załatwieniu wszystkich formalności.
Takiej życzliwości i empatii nie spotkacie państwo w miejskich zakładach pogrzebowych (korzystałm z ich usług parę lat wcześniej). Tam raczej wszystko załatwiane jest masowo.
Chciałabym bardzo serdecznie podziękować całemu zespołowi, a w szczególności Pani Marzenie, dzięki której od pierwszej chwili poczułam się spokojniejsza i od razu wiedziałam,że wybrałam najbardziej odpowiednie miejsce do organizacji pogrzebu mojego taty.
Pani Marzenka jest osobą bardzo życzliwą i empatyczną.
Doskonale potrafi wczuć się w atmosferę tych trudnych chwil dla rodziny. Pomogła mi nie tylko w kwestiach formalnych, ale potrafiła doradzić w wielu innych sprawach związanych z organizacją uroczystości pogrzebowej.
Pozostali członkowie załogi również okazali się profesjonalistami.
Jeszcze raz bardzo dziękuję załodze i z pełną odpowiedzialnością polecam Zakład Pogrzebowy przymorze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Pani Dagmaro, dziękujemy bardzo za opinie, dokładamy wszelkich starań aby każda uroczystość organizowana przez nas była wyjatkowa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry