Widok
Dałam radę
Skończyłam terapie u Karoliny miesiąc temu. Diagnoza z poprzedniego leczenia zaburzenia osobowości z pogranicza. Po wstępnych konsultacjach i diagnozie poszłam za sugestia terapeutki do psychiatry Karola Grabowskiego w Gdańsku. Terapeutka zasugerowała , ze być może to nie osobowość z pogranicza a Chad. Po kilku wizytach rownież u psychiatry diagnoza sie potwierdxila. Na początku byłam wściekła, ze mi Chad wymyśla, rozważałam porzucenie terapii. Jednak zostałam. Teraz z perspektywy dwóch lat stwierdzam, ze odpowiednia terapia i rewelacyjny psychiatra uratowała mi zycie. Od tygodnia wiem, ze będę mama i zdążyłam wyjsć za maz. Nie jest idealnie, ale stabilnie. Nauczyłam sie dbać o siebie, szacunku do siebie i akceptacji choroby. Jest zupełnie inaczej, żyje tez pod chorobę, ale jak przy każdej chorobie przewlekłej, jak cukrzyk unika cukru, tak ja unikam używek , silnego stresu i "dramatów" w życiu. Chodzę na grupę terapeutyczna, uczę sie cały czas normalnie żyć. Gdyby nie Karolina nie wiem gdzie teraz bym była.
Dziękuje
Dziękuje
Moja ocena
Gabinet Psychoterapii i Diagnozy Psychologicznej odNova
kategoria: Psycholodzy
zaangażowanie: -
klimat i wystrój: -
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6