Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam, jedzenie całkiem dobre, ale obsługa fatalna wątek zamknięty Wybraliśmy się z mężem na kolację walentynkową. Mimo, że restauracja nie była...
~Iwona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 lutego 2016

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z wizyty w tym miejscu. Wszystko smaczne i porcje w...
~M
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 stycznia 2016

Kuchnia chorwacka - coś wspaniałego! Polecam wątek zamknięty muszę przyznać że jest to moja ulubiona restauracja w gdyni :) ciekawe menu,...
~anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 października 2015

może być wątek zamknięty Jedzenie dość smaczne, ale nie rzuca na kolana. Długi czas oczekiwania na...
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 lipca 2015

Antyreklama dla kuchni Chorwackiej wątek zamknięty Postanowiliśmy z żoną uczcić naszą rocznicę ślubu. Jako że zakochani jesteśmy...
~Sebastian
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2015

Dramat wątek zamknięty Zacznę od wystroju. Na dole panuje mrok, ale można uznać, że ma to swój...
~Pablo
1

dodano: 2 listopada 2014

spotkanie rodzinne wątek zamknięty pierwszy raz tam byłam z rodziną. wnętrze restauracji jest bardzo przytulne i...
~Karolina
-

dodano: 29 listopada 2014

POMYŁKA!! wątek zamknięty Nabrałam sie na pozytywne opinie, ktore chyba pisze wlascicielka. Przystawke...
~ona
-

dodano: 28 listopada 2014

Rewelacja wątek zamknięty Pyszne jedzenie,miła obsługa I ogólnie wszystko na najwyższym poziomie. :-)
~Ewa
-

dodano: 26 listopada 2014

Fajne miejsce, można smacznie zjeść wątek zamknięty Byłam z chłopakiem w sobotę na kolacji...pełna restauracja, ale...przytulne...
~Agata
-

dodano: 17 listopada 2014

Jest dobrze ale... wątek zamknięty Menu oryginalne, ryż jaki podajecie jest rewelacyjny. Jedyny minus to sól,...
~kk
-

dodano: 16 listopada 2014

pycha wątek zamknięty Do niczego nie można się doczepić - przemiła kelnerka, klimatyczny wystrój i...
~Karolina
-

dodano: 20 października 2014

Mniam Mniam Mniam wątek zamknięty Po raz pierwszy odwiedziłam tą restaurację 04.10.2014 r, i żałuję że nie...
~Dominika
-

dodano: 9 października 2014

Dno... wątek zamknięty Szkoda czasu ażeby rozpisywac sie na temat standardów tej "restauracji"....
~Magda
-

dodano: 17 września 2014

Zdecydowanie nie polecam wątek zamknięty Jedzenie paskudne,nieświeże,obsługujący chłopak o kelnerskim fachu nie ma...
~nie Chorwat
-

dodano: 14 września 2014

Polecam wątek zamknięty Smaczne jedzenie ładnie podane, miły personel i przyjemne wnętrza.
~Mariposa
-

dodano: 21 sierpnia 2014

stanowczo odradzam wątek zamknięty wyprawa do Dalmacji to nieprozumienie ale zacznijmy od początku; w...
~x-men
-

dodano: 19 sierpnia 2014

POLECAM!!! wątek zamknięty Wybrałam się do restauracji na romantyczną kolację z moim chłopkiem. Po...
~Przyszli stali goście
-

dodano: 3 sierpnia 2014

Nie tak. wątek zamknięty Coś się zmieniło, na bardzo złe. nie jest już tak miło jak kiedyś, i przede...
~MUNRO
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 10 czerwca 2014

Rozczarowanie wątek zamknięty Na samym początku nam się podobało,wystrój ok i młody Pan kelner także bardzo...
~Gość
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 maja 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry