Widok

Dalmax Pan Grzegorz!

Omijajcie szerokim łukiem tą firmę jak nie chcecie tracić nerwów.
Taki deweloper który oddaję Ci dom do użytku bez żadnej drogi dojazdowej, śmigasz 200m z buta. Nie mówiąc o tym iż jako jedyny deweloper w okolicy nie chce partycypować w kosztach zrobienia nowej drogi z mieszkańcami. Potrafi tylko niszczyć. Omijać!!
Tak tak Panie Grzegorzu, umie Pan tylko niszczyć, nic od siebie. Materiały na kolejne budowy będzie Pan chyba śmigłowcem transportował. Na drodze będziemy robić blokady!
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 6

I w ramach tego chcenia zablokowaliście w zeszłym roku przejazd mieszkańcom głębiej położonych domów? To, że gmina kładła płyty na Rolniczej i nie było innej możliwości dojazdu jakoś was nie interesowało.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo inni budują na wypasie, szczególnie te szeregówki. Sam zacznij budować, albo jeśli materiał Ci nie leży to kup gdzie indziej. Wielkie mi halo. Lepiej płakać na forum :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obiecanki cacanki, a głupiemu radość, jak nie masz nic na piśmie to możesz się teraz żalić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja w podobnej sprawie - podszywanie się pod różne osoby de fatco jednej i tej samej osoby - w wątku dewelopera Margo, zadzwoniłem do moderatora forum trojmiasto.pl. On ma wgląd w pełne IP. Po 5 minutach zostały wykasowane nierzetelne posty. Polecam zrobić tak samo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry