Widok
Dalmax Pan Grzegorz!
Omijajcie szerokim łukiem tą firmę jak nie chcecie tracić nerwów.
Taki deweloper który oddaję Ci dom do użytku bez żadnej drogi dojazdowej, śmigasz 200m z buta. Nie mówiąc o tym iż jako jedyny deweloper w okolicy nie chce partycypować w kosztach zrobienia nowej drogi z mieszkańcami. Potrafi tylko niszczyć. Omijać!!
Tak tak Panie Grzegorzu, umie Pan tylko niszczyć, nic od siebie. Materiały na kolejne budowy będzie Pan chyba śmigłowcem transportował. Na drodze będziemy robić blokady!
Taki deweloper który oddaję Ci dom do użytku bez żadnej drogi dojazdowej, śmigasz 200m z buta. Nie mówiąc o tym iż jako jedyny deweloper w okolicy nie chce partycypować w kosztach zrobienia nowej drogi z mieszkańcami. Potrafi tylko niszczyć. Omijać!!
Tak tak Panie Grzegorzu, umie Pan tylko niszczyć, nic od siebie. Materiały na kolejne budowy będzie Pan chyba śmigłowcem transportował. Na drodze będziemy robić blokady!
Zakupiłem mieszkanie od Pana Grzegorza w styczniu i nie mam, powodów do narzekań. Moi fachowcy budowlani, którzy byli przy odbiorze stwierdzili, że naprawdę mieszkanie jest solidnie zrobione. Jest ciepłe, poza tym jak pojawiał się problem to po kontakcie z developerem był załatwiany na bieżąco. Co do drogi owszem są mankamenty ale kupowałem mieszkanie z którego jestem zadowolony, a nie drogę. Wiedziałem co biorę i co kupuję. Napiszmy jaki jest zły Pan Grzegorz bo samoloty latają nam nad głowami i niech coś z tym zrobi :) Rozumiem, że autor tematu to jest jakaś roszczeniowa kobieta :)
Widać po waszym pomyślę jakie prostaki tu mieszkają. Jedni w zeszłym roku zastawili ulice gospodarza ,a wy jesteście tacy sami jak oni .Nie można wchodzić w życie kogoś z buciorami i kazac cos mu zrobić robią to osoby manipulujace z Halnej ,szczególnie tyczy się to pani, która bawi się w konfidentke i wciąga mieszkańców.
do ~`Mieszka... - prostakiem lub prostaczką jesteś TY bo sam/sama wypisujesz takie bzdury że to się w pale nie mieści, po prostu chcemy zadbać o to żeby mieszkało się lżej skoro gmina ma opory to sami dokładamy się do zrobienia drogi gminnej i jeśli TY nie potrafisz tego zrozumieć to już twój problem, a może po prostu zazdrościsz
Wiecie co jesteście kur y i tyle. Pan Grzegorz uczciwy przedsiębiorca nie jest dla was stroną tylko firma. Przedmiotem umów było wybudowanie domów które firma wybudowała i przekazała nabywcom. Dla was to jest Pan Grzegorz - Pan Prezes nie jakiś Grześ czy Grzegorz- to nie jest wasz kolega z podwórka ! Swoimi wpisami usiłujecie doprowadzić Pana Grzegorza do nie korzystnego rozporządzenia mieniem poprzez wymuszenie na nim wykonanie drogi - zakup płyt, mimo że nie było tego w umowie. Panie Grzegorzu czas najwyższy wytoczyć kilka spraw o zniesławienie Pana, prokuratura bez problemu znajdzie Ip oraz mac adresy.
Tez uważam, że Pan Grzegorz powinien isc do prokuratury. Polakowi nie dogodzisz niezależnie jak dobrze jest. Niedlugo sasiedzi zaczna robic wpisy ze sasiad obok jest taki i owaki i powinien sie zmienic albo wyprowadzic. Stanowcze dosc kółek różańcowych. Skonczy sie problem dalmax to i pojawi sie jakis nowy. Panie Grzegorzu niech Pan rosci o odszkodowanie, bo Pana firme i Pana osobę angażują i stawiaja w niekorzystny swietle gdzie Pan traci klientów. Również będę mogl polecic prawnika odpowiedniego do sprawy. Pozdrawiam