Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
rewelacja wątek zamknięty bardzo fajny sposób na spedzenie wolnego czasu, człowiek uczy się świadomości...
~neptunka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 grudnia 2011

Bałwanek ; D - opinia wątek zamknięty R E W E L A C J A !!! POLECAM WSZYSTKIM !! Zajęcia prowadzone profesjonalnie...
~Bałwanek ; D
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 6 listopada 2009

:) wątek zamknięty szkół tańca do wyboru do koloru... A jednak taka atmosfera i instruktorka...
~Luiza
-

dodano: 30 października 2009

Tango i rama wątek zamknięty Wiemy już na pewno, że można nauczyć się tańczyć ale warunek jest jeden - jak...
~Aga i Rafek
-

dodano: 27 października 2009

Koko - opinia wątek zamknięty Od pół roku chodzę na taniec towarzyski do tej szkoły, lekcje są bardzo...
~Koko
-

dodano: 25 października 2009

Taniec Towarzyski wątek zamknięty Od niedawna chodzimy na taniec towarzyski do Dance Vision. Zajęcia prowadzi...
~Magda i Michał
-

dodano: 22 października 2009

Nasz pierwszy taniec wątek zamknięty Witam serdecznie! Miałam przyjemność korzystania z Państwa...
~Monika
1

dodano: 15 października 2009

odkryłam pasję wątek zamknięty Myślę, że to kwestia nauczyciela. Nie chodziłam wcześniej na taniec, może nie...
~Dziub
1

dodano: 11 grudnia 2008

; ) wątek zamknięty Moim zdaniem Dv jest bardzo dobra szkołą. Można znaleść dużo przyjaciół oraz...
~Inez
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 9 grudnia 2008

Idealnie wątek zamknięty Nawiazujac do poprzedniej wypowiedzi, mysle ze 'nauczycielka nie zwracajaca...
~Dagmara
-

dodano: 17 listopada 2008

małgosia - opinia wątek zamknięty na zajęciach początkujących- do których dołączyłam, nikt nie zwracał na mnie...
~małgosia
1

dodano: 13 listopada 2008

:* wątek zamknięty jedyne takie miejsce gdzie można liczyć na profesjonalną naukę tańca i...
~Emilshien
-

dodano: 27 września 2008

;) wątek zamknięty Polska Fabryka Tańca to najwspanialsze miejsce na świecie;) W niej...
~Karolcia
-

dodano: 21 września 2008

DV wątek zamknięty Zarzuty o kopiowaniu kroków od Enzymu i WS są śmieszne, nie poparte żadnym...
~ja
-

dodano: 21 września 2008

Lepszej Fabryki Tańca Nie Znajdziecie. wątek zamknięty Mówi się , że kto szuka nie błądzi.. Skoro trafiłeś tu to znak, że szukałeś...
~Majka - DV 2
-

dodano: 19 września 2008

Kathy - opinia wątek zamknięty Nie rozumiem ludzi, którzy wyrabiają sobie opinie na podstawie innych...
~Kathy
-

dodano: 18 września 2008

Pełen profesjonalizm, to podstawa ;) wątek zamknięty Uwielbiam to miejsce, po prostu uwielbiam. Jestem tu prawie codziennie, a...
~MmM
-

super! wątek zamknięty wspaniala kadra, wysoki poziom i szeroki wachlarz mozliwosci. kazdy znajdzie...
~mos
-

warto spróbować wątek zamknięty W Dance Vision tańcze od 3 lat i ten okres czasu pozwolił mi wyrobić sobie...
~P.
-

xD wątek zamknięty Jest z****iście. Szczególnie polecam obozy i warsztaty.
~M.
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
29

25

wątków

do góry