Widok
Daria - opinia
Jestem zniesmaczona. Zamówiłam pizzę "Mista", który w składzie na stronie internetowej ma totalnie inny skład niż w restauracji. Dostałam placek z papryką na którą jestem uczulona i bez szynki. Ok, pomyłki się zdarzają. Zadzwoniłam, poprosiłam o wymianę, na co usłyszałam, że w ulotce jest inaczej i jak chcę inną pizzę to mogę sobie ją kupić! Wychodzi na to, że jak chcę znać składniki to mam wpadać sprawdzać jak wygląda ulotka, bo przecież w każdej chwili może się zmienić. Możecie zamówić pizzę serową, a dostać mięsna istny kabaret.
Poprosiłam o rozmowę z właścicielem, Pani poinformowała, że będzie za godzinę i wtedy oddzwoni. Doszłam do wniosku, że czekanie nie ma sensu, skoro mają takie podejście i zadzwoniłam poinformować, że po prostu podzielę się opinią w internecie. Na co usłyszałam "mamy tysiące klientów, jedna opinia nic nas nie interesuje". Ogromny niesmak. A Pani która odebrała telefon polecam zmianę branży, bo z klientem nie powinna nigdy pracować!
Poprosiłam o rozmowę z właścicielem, Pani poinformowała, że będzie za godzinę i wtedy oddzwoni. Doszłam do wniosku, że czekanie nie ma sensu, skoro mają takie podejście i zadzwoniłam poinformować, że po prostu podzielę się opinią w internecie. Na co usłyszałam "mamy tysiące klientów, jedna opinia nic nas nie interesuje". Ogromny niesmak. A Pani która odebrała telefon polecam zmianę branży, bo z klientem nie powinna nigdy pracować!
Moja ocena
Pizzeria Olimp
kategoria: Pizzerie
obsługa: 1
menu: 1
jakość potraw: -
klimat i wystrój: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6