Pizzeria Olimp

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Pl. Afrodyty 1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Daria - opinia wątek zamknięty Jestem zniesmaczona. Zamówiłam pizzę "Mista", który w składzie na stronie...
~Daria
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 15 lipca 2021

Nie polecam wątek zamknięty Pozostaje mi tylko zacytować mojego przedmówcę, dokładnie identyczna...
~Sąsiad
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2018

pyszne obiady na dowóz wątek zamknięty Bardzo smaczne zestawy obiadowe, dojeżdżają jeszcze gorące (co rzadko się...
~klientka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 lipca 2018

Nie polecam wątek zamknięty Zamówiłem pizze, usłyszałem że godzinę będzie trzeba zaczekać. Po 1.5 godz....
~Piotr
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 grudnia 2017

Spaghetti,pierogi ruskie wątek zamknięty Tak suchego spaghetti dawno nie jadłam,pierogi niedogotowane,ciasto...
~Stała klientka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 października 2017

Po zmianie kucharza nie polecam. wątek zamknięty Od 3 lat regularnie zamawialiśmy z żoną pizze. Mieliśmy swoje ulubione....
~SPB
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 października 2017

bardzo smacznie i domowo wątek zamknięty jeździmy co jakiś czas do Olimpu na obiady w tygodniu, są po 19zł zupa i...
~murnie
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 października 2017

Nie polecam !!!! wątek zamknięty Byłem ostatnio w tej Pizzy nie polecam pizza bez smaku i sucha nigdy...
~Mak
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2017

Nie polecam!!! wątek zamknięty Zamówiłam duza pizze z podwójnym serem. Szkoda tylko że dodatkowe skladniki,...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2017

NIE POLECAM wątek zamknięty Zestawy obiadowe ohydne frytki spalone bądź odgrzewane mięso tragiczne sos...
~Rozczarowana
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 lipca 2017

Nie polecam! wątek zamknięty Zamawiam w Olimpie odkad pamietam, ale od jakiegos czasu coraz dluzej sie...
~xKONFUCJUSZx
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 czerwca 2017

pycha wątek zamknięty Od kilku lat jemy z żoną w Olimpie i nigdy nie było zadnego problemu....
~Paweł
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 czerwca 2017

Coś się zmieniło, nie polecam :-( wątek zamknięty Byliśmy stałymi klientami Olimpu o kilku ładnych lat. Pizza była bardzo dobra...
~adria-no
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 lutego 2017

Coś się zmieniło, nie polecam :-( wątek zamknięty Jesteśmy klientami Olimpu ładnych parę lat. Zawsze byliśmy dobrze obsłużeni...
adria-no
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 lutego 2017

Rewelacja wątek zamknięty Bardzo dobra pizza, jedzenie przepyszne, składniki najwyższej jakości i...
~XYZ
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 stycznia 2017

Nie polecam wątek zamknięty Pizzeria do niczego. Oferta średnia, jakość - z reguły danie przyjeżdża ledwo...
~Khamel
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 września 2016

NAJGORSZA PIZZA jaką jadłem wątek zamknięty Zamówiłem 2 różne pizze, zamiast szynki -jakiś najgorszego sortu twór o...
~Sinus
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2016

Smaczne zaskoczenie ! wątek zamknięty Polecam z czystym sumieniem pizzerie Olimp! Fantastyczna pizza, ceny bardzo...
~Kawior
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 marca 2016

nie polecam !!!!!! wątek zamknięty Kilka razy korzystałam. Zawsze była to pizza. Dzisiaj miałam ochotę na...
~KOBIETA
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 lutego 2016

Zamiast gyrosa chrząstki i skóry wątek zamknięty Witam. Dzisiaj zamówiłam gyros z sosem czosnkowym do tego ziemniaki opiekane....
~Martyna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry