Widok
Nie polecam!
Zamawiam w Olimpie odkad pamietam, ale od jakiegos czasu coraz dluzej sie czeka na zamowienia z dowozem. Dzisiaj chcialem sobie cos zamowic, wszedlem na ich strone (ktora jest w przebudowie), chce zobaczyc menu i jest wszystko... oprocz pizz. Mysle sobie "no dobra, robie nowa strone, przejde sie, bo mam do nich jakies 500 metrow i zamowie do domu. Czekalem na jedzenie ponad 2 godziny po czym wkurzony zadzwonilem do nich bo juz nie wiedzialem czy sie rozmyslili i jednak mi nie zrobia jedzenia czy o mnie zapomnieli czy jak. Pani powiedziala, ze za 3 minuty kierowca wyjezdza. Pomijajac to, ze jechal do mnie okolo 15 minut (przypominam, ze mieszkam 500 metrow od pizzerii) nie dostalem nic w gratisie w zamian za dlugi czas oczekiwania, kierowca wzial o zlotowke za duzo (przyznaje, ze to moje niedopatrzenie, ale jedyne o czym wtedy myslalem, to zeby wreszcie po ponad 2 godzinach czekania cos zjesc), ciasto bylo niedopieczone, dostalem nie ten sos, ktory zamawialem i nie wiem, czy cos sie zmienilo, ale ostatni raz kiedy jadlem u nich na miejscu pizze Calzone (w pierogu) to u gory byl ser, a tym razem ser byl tylko w srodku. Podsmowujac NIE RADZE ZAMAWIAC Z OLIMPA Z DOWOZEM!
Moja ocena
Pizzeria Olimp
kategoria: Pizzerie
obsługa: 1
menu: -
jakość potraw: -
klimat i wystrój: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6