Widok
Dariusz Leśniak - POLECAM!
Polecam wszystkim ośrodek szkolenia kierowców ARTOM, oraz najlepszego na świecie instruktora, p. Darka Leśniaka!!! Te kilkadziesiąt godzin, które spędziłam w samochodzie pana Darka były nie tylko doskonałą szkołą jeżdżenia samochodem, ale także i przemiłą rozrywką! Pan Darek jest prawdziwym profesjonalistą - człowiek podchodzi do egzaminu pewny siebie i swoich umiejętności, gdyż pan Darek uczy jak jeździć i czuć się pewnie na drodze, a nie tylko jak zaliczyć egzamin i mieć to z głowy!
Dziś zdałam egzamin i czuję, że na pewno poradzę sobie na drodze, dzięki tym wszystkim informacjom, które w sposób bezstresowy, ale bardzo dokładny przekazał mi mój instruktor.
Nigdy nie sądziłam, że nauka jazdy może być taką przyjemnością - stereotypy o instruktorach nie dotyczą w żadnym wypadku pana Darka Leśniaka!
Polecam tego instruktora gorąco wszystkim, którzy chcą opanować sztukę jazdy samochodem i czuć się pewnie za kierownicą w każdych warunkach !!!
Dziś zdałam egzamin i czuję, że na pewno poradzę sobie na drodze, dzięki tym wszystkim informacjom, które w sposób bezstresowy, ale bardzo dokładny przekazał mi mój instruktor.
Nigdy nie sądziłam, że nauka jazdy może być taką przyjemnością - stereotypy o instruktorach nie dotyczą w żadnym wypadku pana Darka Leśniaka!
Polecam tego instruktora gorąco wszystkim, którzy chcą opanować sztukę jazdy samochodem i czuć się pewnie za kierownicą w każdych warunkach !!!
Moja ocena
ARTOM nauka jazdy
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6