Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ludzie!!!!!! Nie zamawiajcie tam okien !!!! wątek zamknięty Firma Dark-Pol 81-155 Gdynia, płk. Stanisława Dąbka 246 Jeśli chcecie...
~Pan Żabka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 28 listopada 2013

LUDZIE NIE ZAMAWIAJCIE TAM OKIEN !!!!!!!!!! wątek zamknięty JW NIE DOŚĆ, ŻE TERMIN OCZEKIWANIA JEST WIRTUALNY ( W UMOWIE 18 DNI...
~GUMBAS
-

dodano: 28 listopada 2013

NIE POLECAM wątek zamknięty Firma zupełnie nieodpowiedzialna! Nie dotrzymuje terminów, lekceważy...
~niezadowolony klient
-

dodano: 26 września 2013

dark-pol wątek zamknięty Bardzo polecam tą firmę!! Miła fachowa obsługa!! Okna w bardzo niskiej cenie...
~Paweł
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2013

Nie polecam !!!!!!! wątek zamknięty Nie polecam tej firmy nikomu !!! 10.11.2009 roku firma ta wstawiała okna w...
~Sławomir
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2012

jolanta - opinia wątek zamknięty jestem bardzo zadowolona, zamawiałam dużą ilość okien. Polecam miła obsługa i...
~jolanta
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2011

Polecam! wątek zamknięty Robiłem wycene u wielu przedstawicieli, jednak bez namysłu wróciłem do firmy...
~Przemek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2011

rafal - opinia wątek zamknięty miła i fachowa obsługa szybki terminowy montaż okien czyste wykonanie
~rafal
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2009

nie miło zostałam potraktowana wątek zamknięty PRZEDSTAWICIEL STWIERDZIŁ, ŻE JA I TAK SIĘ NA TYM CO ON OFERUJE NIE ZAM, WIĘC...
~Anna
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 17 maja 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
9

9

wątków

do góry