Dave's Pizza

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Prezydenta Lecha Kaczyńskiego 11

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
zdecydowanie nie polecam wątek zamknięty zamówiona "pizza" przyszła spalona, boczek (a raczej jakieś spalone skwarki)...
~Mag
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 listopada 2018

PETARDA!!!!! wątek zamknięty SZYBKO,SMACZIE,TANIO Wiele znizek i promocji w lokalu pizza w 10 minut na...
~POŻERACZ
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 maja 2018

Pyszna pizza jak malo gdzie. wątek zamknięty Zamówilismy pizze na wynos prawie przed samym zamknieciem lokalu. Czas...
~Michał
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 maja 2017

gdzie moja cola wątek zamknięty Zamawiając pizze powiedziano mi, że czas realizacji to 1,5h - mówię okej,...
~B U R Z U M
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2017

Na dowóz wątek zamknięty Przed chwilą dostałem dwie pizzę które zamówiłem, była to barbecue która była...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2017

Bardzo dobrze wątek zamknięty Pizza bardzo smaczna, dużo składników i dobre ciasto, jedynym minusem było...
~E.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 marca 2017

Świetna pizzeria! wątek zamknięty Często u nich zamawiam. Pizze są naprawdę bardzo dobre, pod tym względem nie...
~Ryszard Ser
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 lutego 2017

Dave's Pizza przereklamowana! wątek zamknięty Właśnie wróciłam z lokalu. Zimno, nawet w kurtce zmarzłam. To nic zamówiłam...
~Klientka
3

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 lutego 2016

Porażka totalna wątek zamknięty Pizza która miała przyjechać w 1,5 godziny przyjechała po ponad 2 godzinach,...
~Surowy90
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 listopada 2016

Jak ta pizza smakuje! wątek zamknięty Jechałem ze znajomymi z wykladu przyznać dość nudnego :( Mówie do znajomych...
~pawlo
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 lutego 2016

Świetna Pizza. Ktoś kto robi ciasto jest fachowcem:) wątek zamknięty Dla mnie najlepsza Pizza w okolicach Oliwy, Przymorza i Sopotu. Świetne...
~A i S
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 lutego 2016

Słabizna wątek zamknięty Średnia jakość. Pizza o średnicy 43cm, a suche boki dookoła o szerokości...
~Kamil
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 września 2015

Super pizzeria polecam! minus: dostawa wątek zamknięty Super pizza, szybko, tanio, bardzo smacznie. Zamawiam tam często i zawsze...
~smakosz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 czerwca 2015

Smacznie, tanio ale zimno wątek zamknięty Pizza jest bardzo smaczna, ale przede wszystkim jest letnia albo zimna, mało...
~E.
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 lutego 2015

Miłe zaskoczenie wątek zamknięty Wielokrotnie przejeżdżałam obok pizzerii, ale dopiero niedawno zamówiłam...
~ropucha
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 stycznia 2015

Tanio i smacznie wątek zamknięty Pizza bardzo smaczna i w przystępnej cenie. Ilość dodatków nie powala, ale w...
~smakosz
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 grudnia 2014

POLECAM! wątek zamknięty W dniu wczorajszym (03.12.2014) byłam w tej pizzerii wraz z chłopakiem....
~Karolina
-

dodano: 4 grudnia 2014

w sprawie zamowionej pizzy wątek zamknięty Witam,nzamowilem pizze z pizzerii ktora miesci sie odemnie max 2 km ale to i...
~mb
1

dodano: 20 listopada 2014

Dobra pizza. wątek zamknięty Pierwszy raz jem pizzę z tej pizzerii. Skusiła mnie reklama i smak. Jak na...
~Aleksandra
-

dodano: 30 września 2014

polecam! wątek zamknięty Przed chwilą właśnie skonsumowalam pizzę zamówiona przez internet....
~mimi
-

dodano: 19 sierpnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry