Widok

Dave's Pizza przereklamowana!

Właśnie wróciłam z lokalu. Zimno, nawet w kurtce zmarzłam. To nic zamówiłam ostrą pizze mówiąc żeby nie dodawano mi tabasco po czym dostałam nieostrą pizze z nalanym tabasco. Kucharz nie rozumie, że tabasco to przyprawa nie składnik. Papryczki jalapenos to troszkę ostrzejsze ogórki kiszone. Cena? Za wysoka jak na taką jakość. Ciasto włoskie? A w życiu. Typowa chamska pizza. Nie polecam, zawiodłam się. A pizza to moje uzależnienie ;) Po zjedzeniu jednego kawałka zwróciłam i podziękowałam.
Moja ocena
Dave's Pizza kategoria: Pizzerie
obsługa: 1

menu: 3

jakość potraw: 1

klimat i wystrój: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Oj Pani z konkurencji na próbuje zepsuć opinie? Nie da się Dave to najlepsza Pizza na Oliwie. Zdecydowanie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czytając Pani komentarz mamy wrażenie, że albo jest Pani z konkurencji albo nie do końca z Panią wszystko w porządku. Zamówiła Pani cytuję " najostrzejszą pizzę jaką możemy zrobić", przy czym poinformowaliśmy, że najostrzejszym składnikiem jest papryczka jalapenos. Śmiemy twierdzić, że osoba uzależniona od pizzy powinna wiedzieć jak smakuje jalapenos, wiec nie rozumiemy zdziwienia... pisze Pani o włoskim cieście, proszę zatem znaleźć informację umieszczoną przez nas, że takie oferujemy.Chamska pizza o średnicy 32cm z taką ilością składników za 23 zł hmmm życzymy powodzenia w szukaniu tańszej. Dziwimy się tylko, że Pani towarzysz zapakował swoją "chamską" pizzę na wynos. Myślimy, że chamskie jest raczej komentowanie tego typu, ktore wiąże się z brakiem odwagi, żeby powiedzieć to osobiście bo miała Pani taką możliwość.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polacy raczej nie lubią włoskiej pizzy. My wolimy raczej spolszczoną wersję z masą sosów. Włosi nigdy by nie dodali sosu do pizzy.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry