Widok

Debiutanci

Debiutanci Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Debiutanci.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

świetny film,polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

niesamowita komedia, do rozpuchu :)))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

polecam

Film niewątpliwie życiowy- z puentą . Znakomita reżyseria.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ocena ogólna 4+

Film bardzo dobry.
Świetny, spójny scenariusz, problem społeczny - miłość, samotność, szukanie własnej tożsamości, piękna (niepokojąco) aktorka.
Pewne wątpliwości może budzić niepełny rys psychologiczny głównej postaci kobiecej. Nie do końca wiadomo o co jej chodzi - myślę, że autorzy filmu nie w pełni poradzili sobie z tą postacią. (tylko za to minus pół punktu).
Mimo tej uwagi, można odzyskać wiarę w amerykańskie kino (po mugolach i czarownikach).
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

koniec i początek

...zobaczyłam film juz jakiś czas temu a nadal myślami powracam do niego i wciąż nasuwają mi się nowe myśli...Pomimo tego, iż bohaterowie mają styczność z egzystencjalmym "coś się kończy a coś zaczyna", to mentalnie film jest bardzo pozytywny, niesamowicie kontrastuje z podejsciem do związków jaki tli się w świadomości młodego Polaka. Jestem pod wrażeniem, że Mills'owi reżyserowi udało się przedstawić ta furtkę, że jest szansa, że nie ma nic do stracenia!!! Tylko rodzi sie pytanie: czy my sobie dajemy szansę, potrafimy otworzyć się na innych i zerwać z nawykami, które do tego jednego spotkania nas jednak doprowadziły?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla młodzieży?

Chcę iść na ten film z koleżanką, mamy po 13 lat, chyba on nie jest tylko dla dorosłych? Pytam bo mama mi każe XD
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, spokojnie możesz iść:) byle do czwartku bo podobno od piątku już go nie ma.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Jak wytresować smoka | Як приборкати дракона [ukrainian dubbing] (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Jak wytresować smoka | Як приборкати дракона . Przeczytaj o filmie.

Boże Ciało (70 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Boże Ciało . Przeczytaj o filmie.

Materialiści (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Materialiści . Przeczytaj o filmie.

do góry