Widok

Defekt SKM

Defekt pociągu SKM na stacji Sopot kierunek Gdynia. Opóźnienia pociągów w relacji Gdańsk - Gdynia
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najszybciej z kapcia wzdłuż torów!

Drogi zapchane
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja wina

Przepraszam, to moja wina. Jedzenie SKM raz na kilka miesięcy i za każdym razem coś jest nie tak, a to zepsuta SKM, a to jakieś systemy, a to coś jeszcze. Skoro za każdym razem gdy jadę tak jest to chyba z mojego powodu właśnie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przesiądź się na zbiorkom mawiają !

Ech... A ja w tym czasie jadę sobie w aucie ,popijając moją ulubioną kawę ,słuchając muzyki, jadę gdzie chcę i o której godzinie zapragnę . (nawet w korku ale jadę)
Fajny ten transport publiczny , taki niezbyt przydatny .Najlepsze jest to, że w większości, Ci sami co tu wrzucają posty o tym, że coś nie jedzie na czas, albo się wściekają że jest kolejna awaria tramwaju/skm i wszystkie stoją , to są Ci sami co namuszają kierowców aby się przesiedli na zbiorkom, lub rower .Haha , takiego wała! Nie będę tam z wami gnił na przystanku, kupcie sobie jeden z drugim auto i przestańcie narzekać ,albo przynajmniej nie agitujcie jakie to fajne i ekologiczne rozwiązanie ble,ble,ble
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znaczy się awarja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Masz w ogóle świadomość jak bardzo szkodzisz środowisku swoim egoizmem ?

Przez takich jak ty nastepne pokolenie nie będzie miało gdzie żyć!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ja to nigdy

Nie jadłem jeszcze SKM. Ciekawe jak smakuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry