Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Strzyżenie z modelowaniem + Ombre hair wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z obu usług:) Do salonu również trafiłam z grupona i...
~Marta
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 października 2012

JUSTA wątek zamknięty BARDZO POLECAM SZCZEGÓLNIE PANIĄ WIESIE .
~JUSTA
-

dodano: 12 września 2012

usługi fryzjerskie na przyzwoitym poziomie wątek zamknięty Do salonu trafiłam po zakupie grupona i jestem zadowolona. Farbę nakładała mi...
~Gosia
-

dodano: 8 sierpnia 2012

praktykant wątek zamknięty witam. do salonu trafilam za namowa mojej kolezanki. Wlosy podcinal mi mlody...
~vicky
5

dodano: 1 lutego 2012

jestem bardzo zadowolona! wątek zamknięty Trafilam do salonu wykupujac grupona na strzyzenie z modelowaniem. Strzygla...
~Anna
-

dodano: 16 lipca 2012

Opinia pogrouponowa wątek zamknięty Zgadzam się z poprzednią opinią. Miałam wrażenie, że Pani nie kwapi się do...
~Magdalena
-

dodano: 3 lipca 2012

Pierwsza wizyta i zdecydowanie ostatnia. wątek zamknięty Nie wiem czy to kwestia tego, że przyszłam z wykupionym "kuponem" na...
~Ann
-

dodano: 24 czerwca 2012

skandal wątek zamknięty chcialam zrobic paznokcie zelowe: w salonie bylo strasznie zimno,wiec nie...
~vicky
3

dodano: 1 lutego 2012

Profesjonalnie i bardzo miło wątek zamknięty Pani Wiesia jest bardzo miłą osobą. Kolor i fryzurę dobrała mi Pani Renia,...
~Beata
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 marca 2010

SUUUPER POLECAM WSZYSTKIM wątek zamknięty Jestem poprostu zachwycona obsługą w tym salonie p. Basia wykonała swoją...
~ZACHWYCONA
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 maja 2011

Jestem bardzo zadowolony!! wątek zamknięty wszystko na wysokim poziomie ...!!.POLECAM
~TOMEK
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 11 stycznia 2010

Polecam;] wątek zamknięty Chodze do tego salonu jakiś czas ,jestem wybredną klijętką i często...
~paula
-

dodano: 5 stycznia 2010

FANTASTYCZNIE wątek zamknięty Z tego salonu fryzjerskiego skorzystałam pierwszy raz; to było na początku...
~Patrycja
-

dodano: 26 grudnia 2009

nigdy więcej! wątek zamknięty Salon ładny ale nic wiecej.Moja fryzurka wygląda fatalnie!pierwszy raz ktoś...
~wawka
-

dodano: 19 grudnia 2009

CUSTOMER - opinia wątek zamknięty I have used services several days ago. I am not satisfied , lack of...
~CUSTOMER
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 2 października 2009

Polecam salon!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Salon polecila mi kolezana z pracy farbowala sobie wlosy i strzygla sie u...
~Zadowolona kientka
-

dodano: 22 sierpnia 2009

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Bardzo lubię zmieniać swoją fryzurę, ale często zmieniałam też salony, bo nie...
~Agata
-

dodano: 21 sierpnia 2009

vy tylko zatrzymać klienta... wątek zamknięty tego się nie spodziawałam... ale rozmyślając nad opiniami jedno nasunęło mi...
~iwona b.
-

dodano: 18 czerwca 2009

POLECAM!!! wątek zamknięty POLECAM!!!! Do salonu deja vu przyjeżdżam aż z podlaskiego. Trafiłam tam...
~Ewelina
-

dodano: 27 kwietnia 2009

Extra atmosfera i pelen profesjonalizm wątek zamknięty Extra atmosfera i pelen profesjonalizm Witam. Trafilam tam przypadkiem, jest...
~Marcelina
-

dodano: 23 kwietnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
79

69

wątków

do góry