Widok

Dekoracja kościoła Podwyższenia Krzyża Św. Gdańsk-Chełm

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chciałabym się dowiedzieć od osób które brały w tej parafii ślub jak wygląda kwestia wystroju kościoła czy samemu czy wynajmowaliście jakąś firmę czy może ksiądz kogoś polecił i jak macie jakieś fotki mój mail katadra@o2.pl dzięki
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej my mamy w tym samym kościele ślub, 17 lipiec, Proboszcz zasugerował że można jemu dać więcej to siostrzyczki przystroją....Ale jeszcze konkretnych uzgodnień nie było
jakie siostry są w tym kościele??
Witam
O ile wiem nie posługują tam siostry zakonne, przygotowywałam tam oprawę w ubiegłym sezonie i na tamten czas wiem,że dekoracja kościoła leżała w gestii nowożeńców.
image
image
Pozdrawiam
E.Dussa
Studio Glorioza
image
STUDIO FLORYSTYCZNE GLORIOZA
KOMPLEKSOWA OPRAWA ŚLUBÓW www.glorioza.net
email;edussa@wp.pl tel;(+48)693 126 042
Napewno nie ma żadnych sióstr. Dekoracja leży w gestii młodych. Są oczywiście wyjatki związane z jakimiś swietami, ale to chyba wszędzie.
Oj nie siostry, faktycznie ,ostatnio robię 10 i 20rzeczy na raz.(Koleżance stroiły siostry w innej parafii) Proboszcz powiedział , że po co mamy płacić kupę kasy za wystrój kościoła, że oni mogą przystroić, za dużo mniej. Konkretna rozmowa będzie w następny czwartek, więc jeżeli ktoś jest zainteresowany mogę udzielić bardziej szczegółowych informacji. Sama jestem ciekawa jak to wyjdzie
Ja jestem zainteresowana ponieważ ślub będę miała 11 września i jak się coś dowiesz możesz napisać mi na maila katadra@o2.pl
Mam pytanko jaka cena była wykonania takiej oprawy??
Witam
Na wskazany email podsyłam wiecej info na ten temat
Pozdrawiam
E.Dussa
Studio Glorioza
image
STUDIO FLORYSTYCZNE GLORIOZA
KOMPLEKSOWA OPRAWA ŚLUBÓW www.glorioza.net
email;edussa@wp.pl tel;(+48)693 126 042
Dobrze u proboszcza będziemy w następny czwartek wiec proszę przypomnij mi się , ponieważ ostatnio mam dużo na głowie i może mi to umknąć Pozdrawiam
Jestem po ślubie i sytuacja wyglądała w ten sposób że proboszcz powiedział,że ma jakieś tam kokardki, które mogą zawiesić tylko mam się przypomnieć dzień , dwa przed weselem, a kwiaty przed ołtarzem leżą w naszej gestii. Stwierdziłam że nie będę się stresować z resztą kwiaty przed ołtarz też kosztują i skorzystałam z bardzo atrakcyjnej oferty http://www.karolinadekoracje.pl. cena atrakcyjna, a ja miałam spokój zz wystrojem
Czy ktoś wie czy ksiądz Jacek Tabor nie był przypadkiem wikariuszem w parafii Podwyższenia Krzyża Św.??
image image

Nie był, przynajmniej na Chełmie.

Inne tematy z forum Chełm

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (6 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.

do góry