Widok
Witam serdecznie,
Jesteśmy nową firmą na rynku. Nasz zespół to osoby z pasją i zmysłem estetycznym.
Poprzez oryginalne dekoracje i plastyczna oprawę chcemy sprawić aby ta uroczystość na długo została w pamięci nowożeńców.
Chcąc zachęcić Państwa do korzystania z naszych usług organizujemy losowanie w którym główną nagrodą będzie kompleksowa dekoracja wesela ( kościół, sala weselna, samochód ).Państwo zapłacą tylko za żywe kwiaty jeśli mają być w dekoracjach.
Zgłoszenie powinno zawierać: imię , nazwisko, termin ślubu, nr. Telefonu.
Na zgłoszenia czekamy do 28 lutego 2011r. , na adres: projektslub@wp.pl
Informacje równiez znajdą się na stronie http://www.projektslub.eu Strona bedzie aktywna w przyszłym tygodniu.
Zapraszamy serdecznie.
Jesteśmy nową firmą na rynku. Nasz zespół to osoby z pasją i zmysłem estetycznym.
Poprzez oryginalne dekoracje i plastyczna oprawę chcemy sprawić aby ta uroczystość na długo została w pamięci nowożeńców.
Chcąc zachęcić Państwa do korzystania z naszych usług organizujemy losowanie w którym główną nagrodą będzie kompleksowa dekoracja wesela ( kościół, sala weselna, samochód ).Państwo zapłacą tylko za żywe kwiaty jeśli mają być w dekoracjach.
Zgłoszenie powinno zawierać: imię , nazwisko, termin ślubu, nr. Telefonu.
Na zgłoszenia czekamy do 28 lutego 2011r. , na adres: projektslub@wp.pl
Informacje równiez znajdą się na stronie http://www.projektslub.eu Strona bedzie aktywna w przyszłym tygodniu.
Zapraszamy serdecznie.
Witam,
też szukałam dekoratorki i właściwie tak jak ty na ostatnią chwilę. I udało się. Byłam wczoraj na spotkaniu. Bardzo mila Pani. Chciałam skromną dekorację a ona jeszcze w gratisie niejako dała mi więcej. Serdecznie ją polecam. nie jestem pewna, czy będzie miała wolny termin, ale możesz spróbować... to jej nr tel 504 906 107. p. Magda i jest to os z polecenia i też na tym forum ktoś ją polecał.
też szukałam dekoratorki i właściwie tak jak ty na ostatnią chwilę. I udało się. Byłam wczoraj na spotkaniu. Bardzo mila Pani. Chciałam skromną dekorację a ona jeszcze w gratisie niejako dała mi więcej. Serdecznie ją polecam. nie jestem pewna, czy będzie miała wolny termin, ale możesz spróbować... to jej nr tel 504 906 107. p. Magda i jest to os z polecenia i też na tym forum ktoś ją polecał.
wysłałam swoje oferty do poszukujących dekoracji, w razie pytań zapraszam na maila :) dekoracje kościołów już od 300 zł - w cenie róże do dekoracji
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
to ty się nie osmieszaj jesli chcesz byc wiarygodna to sie zaloguj.
wiadomo ze konkurencja dziala preznie
z reszta, ktos pytal wiec polecalam i nie zamierzam sie tlumaczyc, znam dziewczyny ktore pytaly mnie o te dekoratorkę i sa z Niej zadowolone tak jak ja. wiec jesli ktos NAPRAWDE SZUKA I NA NIĄ TRAFI to sie nie zawiedzie.
a takich "mariolek" jak ty jest na pęczki ktore beda robic szum i sciemniać :]
wiadomo ze konkurencja dziala preznie
z reszta, ktos pytal wiec polecalam i nie zamierzam sie tlumaczyc, znam dziewczyny ktore pytaly mnie o te dekoratorkę i sa z Niej zadowolone tak jak ja. wiec jesli ktos NAPRAWDE SZUKA I NA NIĄ TRAFI to sie nie zawiedzie.
a takich "mariolek" jak ty jest na pęczki ktore beda robic szum i sciemniać :]