Widok

Delikatesy Max Xavier - nie mozna płacić kartą

Witam.
Ucieszyłam się, ze w Baninie powstały nowe samoobsługowe delikatesy. Ale od około 2 tygodnii, nie mozna płacić kartą. CO o tym myślicie? czy to mozliwe, zeby serwis, jak mówią panie, które tam pracują, "ociagal sie z przyjazdem i naprawą"? A moze chodzi o koszty?
Jestem przekonana, ze od kiedy terminal nie działa, obroty mu spadły. Ja w każdym razie przestałam tam kupować. Teoretycznie mozna tam płacić na kartę bez czipów, ale to w tej chwili już rzadkośc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja też nie robię już zakupów w tym sklepie. Radzę bardzo dokładnie przyglądać się cenom, niektóre artykuły (np chusteczki dla niemowląt) są niebotycznie drogie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kaszub, odwiedzam ten sklep bardzo często i Twoje zarzuty wydają się być bezpodstawne. Dla mnie MAX XAVIER to przede wszystkim wspaniały dział warzywno-owocowy. Sklep jest nowoczesny, dobrze zaopatrzony, obsług miła, czego chcieć więcej?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
byłem choćby dziś, płaciłem kartą, zawsze zresztą płacę kartą, a bywam często - nie rozumiem tematu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bo temat jest z 2010roku moze dlatego jest nieaktualny(jesli chodzi o platnosc karta)?;p
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest temat z 2010 roku, także patrzeć na daty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem klientem tego sklepu od jego powstania i nie mogę nic złego napisać. Zaopatrzenie super ,zawsze wszystko świeże panie przemiłe i pomocne . Sklep godny polecenia !.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kiepski wybór piw. Przed przebudową bylo znacznie lepiej. Teraz zostały same sikacze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
grunt, że jest moja ,,czarna kobra'' czyli SPECJAL. Reszty może nie być
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
sklep może i fajny dobrze zaopatrzony i towar "z Niemiec" kawa itp. Ale przycinają na wędlinach i nabiale. Plaastrów sera czy wędliny nie potrafią policzyć. 10dkg od 17 dkg też nie odróżniają .......
przycinali też na źle wytarowanej wadze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
Przytnij sobie grzywkę, bo chyba zwoje Tobie przygrzało.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Totalna porażka. Już nawet z najlepszego sklepu w baninie zaczęli szydzic! Odstajecie od normalności i nie piszcie tylko o tym, że każdy może wyrażać swoją opinię...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
sklep super zaopatrzony, tylko czemu już 4 razy trafiłam na nieświeże mięso w tym trafiło się też i zatrucie pokarmowe zakupioną wędliną?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Poza tym obsługa oszukuje często na wydawaniu reszty
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
w moim przypadku nie ma problemu przy kasie, czy z wydawaniem reszty. Jest dobrze zaopatrzony i nie mam z tym problemu. Lubię ten sklep -
problem pojawia się na dziale wędliny/nabiał.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie z wędlinami w Baninie jest problem. Mieszkamy od jakiegoś czasu i nie mamy pojęcia gdzie tu można kupić coś dobrego nie ryzykując. Poleca ktoś może jakiś mięsny w okolicy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
szok
kto pisze te negatywne komentarze. ŻABKA CZY BIEDRA.
Ludzie w głowę się stuknijcie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
W Feniksie jest mięsny TWZ Zielińscy, zawsze tam kupuję i nie natrafiłam na nieświeże wędliny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
poważnie? piersi z kurczaka w lodówce wyglądają co najmniej jak woskowe, mają piękny miodowo-łososiowy kolor, który na pewno nie świadczy o świeżości, inne mięso czy wędliny podobnie, nie kupiłabym nigdy nic stamtąd, na półkach też się zdarza towar po terminie ważności, nie wspominam o cenach, które są nieco zawyżone
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dodam swoje trzy grosze. Ceny są zawyżone ( porównuję z Auchanem). Doczepię się do działu mięsnego. Jak widzę ekspedientkę która zmywa starą cenę acetonem, później wkłada tę tabliczkę w mięso to mi się już odechciewa wszystkiego. Na moje uwagi reagują: a czym mamy zmywać jak ceny tak szybko się zmieniają? Szok- przecież są inne metody. Inne rzeczy też zauważyłem, ale już nie będę odbierać apetytu. Pewnie w innych sklepach jest podobnie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry