Widok

Delikatesy Max Xavier - nie mozna płacić kartą

Witam.
Ucieszyłam się, ze w Baninie powstały nowe samoobsługowe delikatesy. Ale od około 2 tygodnii, nie mozna płacić kartą. CO o tym myślicie? czy to mozliwe, zeby serwis, jak mówią panie, które tam pracują, "ociagal sie z przyjazdem i naprawą"? A moze chodzi o koszty?
Jestem przekonana, ze od kiedy terminal nie działa, obroty mu spadły. Ja w każdym razie przestałam tam kupować. Teoretycznie mozna tam płacić na kartę bez czipów, ale to w tej chwili już rzadkośc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Niestety tacy ludzie zamieszkują Banino ,ciągle coś nie pasuje już każdy sklep w Baninie był obsmarowany . Mieszkam tu już kilka lat i z obserwacji widzę że każdy się stara tą swoją działalność prowadzić jak najlepiej , no ale oczywiście wszystkim się nie dogodzi. Ja z Maxa jestem zadowolona ,Panie zawsze pomocne i miłe
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
byłaś u Maxa w Chwaszczynie.? Znalazła się klientka której jak widać coś nie pasuje i karze zamykać.
Piszesz o Banine, Żukowie, to napisz coś o Chwaszczynie.
Banino źle zaopatrzone, Żukowo nabija kilkakrotnie to samo na kasę, a co z Chwaszczynem.?
Już nie mogę się doczekać jak niezadowolona ,,klientka'' obsmaruje swóje ,,pachnące i świeże delikatesy'' na klonowej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam się z opinią że delikatesy w Żukowie są lepiej zaopatrzone ceny niższe niż w baninie świeże owoce i warzywa choć na rachunki doliczają kilka razy ten sam artykuł natomiast Banino powinni zamknąć na szczęście nowe delikatesy powstają niedługo na klonowej czysto pachnąco i świeżo.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
Max@Xavier jest w porządku :) duży wybór różnych produktów, cieszę się ze dobrze sobie radzą bo przecież po otwarciu Biedronki wróżono im dużo gorszą przyszłość.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Popieram .To ciekawe ,dlaczego ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszędzie nienawiść i pycha. Aż żal. Mieszkam w Baninie 14 lat i Bylo tu fajnie.Do czasu........
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
plotkaryyyyyyyyyyyyyy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie mam nic przeciwko paniom ,które tam pracują ale przeciwko sposobowi w który zarządzają np.dział mięsny.dlatego szybciej opisałam ten problem.Robię zawsze duże zakupy ale niestety w Żukowie,gdzie ten dział dla moich mięsożerców 😊 jest dobrze zaopatrzony.Mniejsze od czasu do czasu w Baninie.Niestety wiadomo ze wszystkim nie dogodzimy,dlatego każdy robi zakupy tam gdzie lubi.pzdr
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dajcie na luz tym ludziom!to sa super pracownice.zawsze usmiechniete i pracowite
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Popieram....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawe kiedy ktoś napisze cos miłego o naszych banińskich sklepach i usługach
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zawsz znajdzie sie ktos kto musi obsmarowac innych.jak sie komus nie podoba to pojdzcie do kierowniczki .po co byc takim wrednym i obgadywac innych.dajcie cos milszego!praca jak kazda inna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Lepiej niech czytają,bo porównując z tym samym sklepem z żukowa to niebo i ziemia.Wszyscy czepiają się mięsnego nie bez powodu,któryś raz z kolei nie mogłam zrobić zakupów ,bo wiecznie czegoś brakuje.Dzis np.o 11 nie było już mielonego,w tamtym tygodniu ok.17 praktycznie zostały kawałki karkówki,schabu i piersi.Przecież do zamknięcia jest jeszcze dużo czasu.Rozumiem ,że na drugi dzień klient krzywo patrzy na przeleżały towar,ale mięso dostarczają w mapach więc mięso można wykładać po trochu .Sama kiedyś pracowałam w mięsnym ,nie miałam starego towaru na stanie,żeby nie było wątpliwości,więc wiem jak to wygląda od drugiej strony.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba pracownice lub właściciele czytają to forum bo ostatnio b.często tarują wagę na mięsnym :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja także lubię ten sklep , dziewczyny miłe i zawsze pomocne .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ludzie!nie mowcie zle o tym sklepie!gdyby byl tak naprawde zly to by ruchu tam nie bylo a tam jest zawsze kolejka.przestancie pieprzyc glupoty!sklep jest super a dziewczyny tez sa mile i pracowite!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
Popieram.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram.
To prawda. Plotkary,plotkary,plokar! Też mężem za.
Mojego męża też odzyskała, ta pani 💰
do góry