Widok
Delikatesy centrum?
Co sądzicie o nowo otwartych delikatesach? Robicie tam zakupy ? Czy zwróciliście może uwagę , że ceny na półkach sklepowych różnią sie od tych na rachunku ? Czy może ja nie zauważyłam , iż ceny na półkach zawieraja wpis drobnym drukiem : ceny nie zawieraja podatku vat? Byłam tam pierwszy i ostatni raz jak sądzę. Np: baton mars zamiast 1.29 ( cena na półce), na paragonie 1.69 ...itp...
Ludzie omijajcie ten sklep z daleka...!!!! asortyment jaki asortyment...??? na sklepie gazetkowych promocji brak...,bo akurat właśnie tego nie ma.. jak zawsze u nich...z paragonami to prawda ,ceny z kosmosu mają,tzw.specjaly z rożna stare i smierdzące,wyschnięte jak sa z poprzedniego dnia...łeee,tak samo jak mięso i wędliny-kilka razy kupowalam i no niestety ale otruć się mozna... niemila obsługa..co chwile inne ekspedientki,więc coś jest na rzeczy... polecaam bardziej rynek Pruszczu-Gd.tam wszystko jest bynajmniej swieże-wiesz co kupujesz i cenowo ok.
W Delikatesach Centrum to zmieniłabym wszystkie "memeje " z mięsnego !!!!!!!! Kolejka jak zwykle -jedna obsługuje a dwie inne akurat sobie coś układają wycierają itd.mają w glebokim powazaniu ludzi po drugiej stronie lady !!! A do tego są bardzo "miłe" !!! chodzi o Delikatesy Centrum w Pruszczu Gdańskim.
bzdura !!!
Pani była klientka - chyba zazdrosna !
asortyment jaki asortyment ? a o co Pani chodzi , robię tu zakupy co dziennie mam trójkę dzieci i kupuje wszystko
a zakupy robię zwłaszcza z gazetki bo mają super cenę !
co do wypiekow zapewnim was świeżutkie i pachnące co dziennie świeży wypiek, wszyscy tam przychodzą po ich wypieki, mój mąż zanosi cwiarteczki z kurczaka kolegom do pracy i pieczywo jedyni w mieście maja świeży wypiek fitness od naszego Cymesa
maja najlepszy piec na świecie Racionala znam sie na tym , mój mąż pracuje w serwisie, wypiek BIO !
a na rynek chodzę po kwiaty, buzia zazdrosnikom, nareszcie normalny sklep w naszym mieście polecam
Pani była klientka - chyba zazdrosna !
asortyment jaki asortyment ? a o co Pani chodzi , robię tu zakupy co dziennie mam trójkę dzieci i kupuje wszystko
a zakupy robię zwłaszcza z gazetki bo mają super cenę !
co do wypiekow zapewnim was świeżutkie i pachnące co dziennie świeży wypiek, wszyscy tam przychodzą po ich wypieki, mój mąż zanosi cwiarteczki z kurczaka kolegom do pracy i pieczywo jedyni w mieście maja świeży wypiek fitness od naszego Cymesa
maja najlepszy piec na świecie Racionala znam sie na tym , mój mąż pracuje w serwisie, wypiek BIO !
a na rynek chodzę po kwiaty, buzia zazdrosnikom, nareszcie normalny sklep w naszym mieście polecam
Witam popieram wypowiedz przedmowczyni atmosfera w sklepie jest ciezka szczegolnie na dziale miesnym odnosze wrarzenie ze przyczyna chyba jest zla organizacja pracy-kolejki a ekspedientki sa smutne I zestresowane z tego wnioskuje ze problem tkwi nie w ekspedientkach lecz bardzo zlym kierownictwie. Zaowarzylam ze odpady miesne sa wyrzucane bezposrednio do smietnika a powinny byc utylizowane. A ktoregos dnia zamarlam jak zobaczylam ze po wedlinach I miesie chodzily wielkie muchy obrzydlistwo
Zgadzam sie "kasjerki"od siedmiu bolesci jedyny sklep w Pruszczu gdzie pracuja naburmuszone miomozy . Powodzenia kierownictwu życzę, bo z takimi pracownikami wysokich obrotow nie zobaczą. Raczej klienci pojda gdzie obsluguje ich sie z szacunkiem . Straszny smród na miesnym , smierdzi nie umytymi lodowkami i psujacymi sie wedlinami podziwiam tych ktorzy jeszcze kupuja tam wedliny czy mieso.
Ja tu pracowwalam najpierw było ok ale po jakimś czasie dostrzegł am jaki to Meksyk.smrut to racja bo dają stare mocy oszczędzając na workach torbach a najlepsze ze każą przy tym się uśmiechać do ludzi.nie wina kasjerow ze tak jest jak jest.najpierw zatrudniają apotem raptem zwalniają bo nie maja na towar!i nie wszyscy kasjerzy SA naburmuszeni.SA takie które się usmiechaja i klienci je lubią.
No i Delikutasy zamknięte. Dwa dni temu jeszcze były otwarte, chociaż puste półki zwracały uwagę, że coś jest na rzeczy. Na wędlinach śmierdziało to prawda, ale w serach żółtych był duży wybór i tanio, chleb też tylko tam kupowałam taki mięciutki z piekarni Pszczółka. A taki Lewiatan się trzyma mimo że wystrój błaga o remont, a z tymi delikatesami to zawsze jakaś porażka, rok działalności i zamykają.
i znowu otwarte niby nowa firma a zaplecze to samo gruba machloja ludziom nie zapłacił pan bolek i otworzył na kolegę specjalnie piszę przez małe b bo cienki bolek z ciebie siedzisz za granica i nawet nie umiesz załatwic spraw ludzi którzy dla ciebie pracowali dla twojej firmy invest mur panie bolesławie maksymilianie chmuro jesli bedziecie robic tam zakupy pomyslcie kogo wspieraci
Delikatesy centrum Gdynia Witomino .Jestem stałą klientką w tym sklepie, każdego dnia jestem tam na zakupach . Bardzo miła i profesjonalna obsługa zawsze witają z uśmiechem na twarzy , kierownik jest miłym i uprzejmym człowiekiem dobrze odnosi się do pracowników , aż chce się wracać do tego sklepu . Bardzo wszystkim polecam .