Widok
pieczywo świeże duży wybór jesli się nie mylę 4 piekarnie do wyboru plus ich wypiek mięso dobre w bardzo dobrych cenach wędlin duzy wybór tak samo serów nie to co u groszka warzywa świetne często widzałam jak ten młody kierownik sam dowoził kilka razy w tygodniu ceny warzyw bardzo dobre niestety za duży sklep jak na Bojano fajnie bo przesteronie lecz nie do utrzymania ugroszka ciasno i wszystko scisnięte jak warzywa i brudno jedna mała witrynka na mięso i wędliny tam dopiero nie ma wyboru ale to nasz Pan Jacek
To prawda zamknęli sklep na ,, amen'' byłam tam w czwartek po zakupy i z daleka zauważyłam smutną panią stojącą przy kasie taka blondyneczka z długimi wlosami gdy weszlam przywitała mnie jak zwykle z uśmiechem gdy zrobiłam zakupy poinformowala mnie że od jutra zamykają. Wielka szkoda bo lubilam tam robić zakupy panie zawsze były szczere gdy sie o coś pytałam
szkoda :( chociaż osobiście uważam , że mogłyby się utrzymać gdyby były lepiej zarządzane - przykład MISIEK na Wiczlinie - pomimo biedronki i sklepów spożywczych - jest bardzo dużo ludzi, wędliny i mięso bardzo dobre, nawet mają własne wyroby.
W Delikatesach jest trochę plastikowo i brakuje klimatu. To ciężka praca.
W Delikatesach jest trochę plastikowo i brakuje klimatu. To ciężka praca.
tak.. trwa wyprzedaż po niej delikatesy zamykają...
zresztą to było do przewidzenia, że w takiej wiosce jak Bojano gdzie ledwo biedronka jest to inne wszystko będzie padać.. a jeszcze inne wariaty ponoć planują otwierać coś jeszcze.. na siłe z Bojana che się zrobić coś co nigdy nie będzie bo to jest po prostu wioska, jak ktoś chce to niech wraca do miasta.
zresztą to było do przewidzenia, że w takiej wiosce jak Bojano gdzie ledwo biedronka jest to inne wszystko będzie padać.. a jeszcze inne wariaty ponoć planują otwierać coś jeszcze.. na siłe z Bojana che się zrobić coś co nigdy nie będzie bo to jest po prostu wioska, jak ktoś chce to niech wraca do miasta.
bycie alergikiem nie oznacza, że "chce się katować i nie jeść białka i mięsa", bo nie zalezy to od moich chęci, tylko od organizmu, który niestety nie toleruje wielu produktów.
i byś wiedział na przyszłość produkty wegańskie to nie tylko te bez "białka i mięsa".
i nie krytykuję nikogo, tylko daję do informacji, że nie ma w delikatesach takich produktów.
i byś wiedział na przyszłość produkty wegańskie to nie tylko te bez "białka i mięsa".
i nie krytykuję nikogo, tylko daję do informacji, że nie ma w delikatesach takich produktów.