Widok

Delkatesy - proszę o opinie

Czy ktoś już był? jak z towarem,sąsiadka mówiła że Biedronka lepiej zaopatrzona!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 22
Sery to nie tylko żółte, mi chodziło akurat o biały np. ze Strzałkowa, tak samo mleko tej firmy lub Piątnica. Poczytajcie sobie krzykacze co żrecie i pijecie z Biedronki. Wolę dać parę groszy więcej a pić mleko a nie syf. Czosnek w biedronce to Chiny. Ludzie czytajcie składy.
Co do właściciela to nie znam go i nie mam nic do niego. Jak ktoś go nie lubi niech nie wypowiada się o zaopatrzeniu w jego sklepie, bo to jest ok.
Nie obchodzą mnie ploty ani koneksje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam się z Panią, Sklep Misiek super zaopatrzony, troszkę ciasno i długo trzeba stać przy kasie ale warto. Warzywa, mięso i wędliny najwyższej jakości!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jola, a skąd ty się urwałaś?
Delikatesów już dawno nie ma.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Delikatesy Misiek są zarządzane przez właściciela ,on nie płaci zabójczych dzierżaw
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo lubię seropodobne przetwory, mniam o kiełbaskach to mogę powiedzieć miód w gębie im dłuższy termin tym smaczniejsze biedronka jest the best
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko raz trafiłam na wyrób seropodobny w Biedronce. I nie był opisany jako "ser".
Więc może ty się naucz czytać etykiety.
A co do wędlin, to rozumiem, że te w Groszku to niby prosto od rzeźnika?
Nie raz musiałam oddawać w Groszku wędlinę, bo zwyczajnie śmierdziała. Jakoś w tej okropnej Biedronce mnie to nigdy nie spotkało.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Niewiedza taka, że aż boli.
"Sery" w biedronce to nie sery tylko wyroby seropodobne. Te prostokątne w czerwonej folii, które są w innych sklepach krojone na mniejsze części to są prawdziwe sery (chociaż też nie zawsze). Trzeba czytać składy.
O wędlinach to jeszcze dłuższa historia, ale czy na prawdę uważasz, że wędliny które w biedronce leżą na półce z długą datą przydatności są lepsze od tych prosto od rzeźnika?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jakość serów?
Przecież w Groszku są zazwyczaj dwa, trzy rodzaje sera. I gdzie ty widzisz na nich etykiety, skoro są cięte z bloku i zawijane w folię?
Lepsza jakość mleka? W kartonikach? No chyba, że Jacek sam tam "lepszego" mleka nalewa.
Co ma Groszek do składu na etykietach? Przecież sam tego nie produkuje. Towar ten sam, co w Biedronce, tylko droższy.
Mam jednak nadzieję, panie Jacku, że Lewiatan się przyjmie.
Tak jak ktoś napisał wyżej, większość zależy od prowadzenia konkretnej placówki.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
Daj spokój już . Jak Tobie pasuje to super i niech tak zostanie . Może Jacek ma taka szafę w sklepie gdzie na grywa wypociny i powinnaś się nagrać ku jego chwale " łubu dubu , łubu dubu ......."
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dla mnie Groszek to świetny sklep, dobre promocje, świeże warzywa i owoce, duży wybór wędlin tych lepszych i gorszych. Owszem kupuję i w Biedronce, ale większość zakupów robię w Groszku, bo jakość np. serów mleka, wędlin jest o wiele wyższa. Ja patrzę na dobry skład na etykietach i oczywiście na ceny a te nie są złe.
Lewiatan raczej się nie przyjmie, ma wysokie ceny i kiepską markę własną.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
Wielkie otwarcie sobota 21.03.2015 godz 9.00 zapraszamy 🎈
21.03.2015r
w sobotę
kiedy otwarcie
sieciówka jak sieciówka ważne jest to kto i jak ją prowadzi! Jeśli właściciele znają się na rzeczy to nie będzie na co narzekać...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kleksa to masz ma gaciach. Weź się za robotę i zbuduj sobie taż delikatesy a nie siedzisz w swym małym domku i knujesz mały człowieku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Lewiatan - sieciówka nie ma za dobrej opinii.
Drogo i jakość towaru gorsza niż gdziekolwiek.
Szkoda delikatesów:(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy ten Lewiatan ma powstać w tym samym miejscu ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam.szukamy ludzi chętnych do pracy 😊
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ponoć zamiast delikatesów ma być Lewiatan

Inne tematy z forum Bojano

Szkoła w Bojanie (3 odpowiedzi)

Szkola nie wyrabia z ilością uczniów i dzieci mają zajęcia do 18 uważam, ze to jest chore o gmina...

do góry