Widok

Delkatesy - proszę o opinie

Czy ktoś już był? jak z towarem,sąsiadka mówiła że Biedronka lepiej zaopatrzona!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 22
Jakaś kartka, coś pisało i bum na forum. A może warto było podejść/podjechać, przeczytać.

owszem dziś też wisi kartka, a na niej jak byk roczna inwentaryzacja itd. Przepraszamy.
więc nie siejcie fermentu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To prawda zamknęli sklep na ,, amen'' byłam tam w czwartek po zakupy i z daleka zauważyłam smutną panią stojącą przy kasie taka blondyneczka z długimi wlosami gdy weszlam przywitała mnie jak zwykle z uśmiechem gdy zrobiłam zakupy poinformowala mnie że od jutra zamykają. Wielka szkoda bo lubilam tam robić zakupy panie zawsze były szczere gdy sie o coś pytałam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
pieczywo świeże duży wybór jesli się nie mylę 4 piekarnie do wyboru plus ich wypiek mięso dobre w bardzo dobrych cenach wędlin duzy wybór tak samo serów nie to co u groszka warzywa świetne często widzałam jak ten młody kierownik sam dowoził kilka razy w tygodniu ceny warzyw bardzo dobre niestety za duży sklep jak na Bojano fajnie bo przesteronie lecz nie do utrzymania ugroszka ciasno i wszystko scisnięte jak warzywa i brudno jedna mała witrynka na mięso i wędliny tam dopiero nie ma wyboru ale to nasz Pan Jacek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
brakuje jakiegos parku i parasoli z budkami piwa i wtedy bedzie gites :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
niespodzianka bedzie :) zobaczycie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
@abc:czyżby powstały delikatesy ABC ? :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Delikatesy zdechły bo były bardzo słabo zaopatrzone. Półki szczególnie z nabiałem były po prostu puste.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ogólnie rzecz biorąc nasycenie sklepów spożywczych w Bojanie osiągneło chyba maximum. Co jeden się otworzy to zaraz pada. Było multum sklepów nawet głębiej na osiedlach żaden nie przetrwał. Widocznie więcej w Bojanie nie potrzeba,niewidzialna ręka rynku :D. Dziwie się że ktoś ryzykuje jeszcze otwarciem sklepu u nas.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
A z drugiej strony, nie wydaje Wam się to dziwne?
Sieciówki nie padają po paru miesiącach.
Kto się zwija po niecałym pół roku? Czy właściciel liczył od razu na miliony?
A co do zaopatrzenia, to jeśli chodzi o wędliny, sery, mięso, surówki, to chyba w żadnym innym sklepie w Bojanie nie było tak dużego wyboru.
Pod koniec dopiero zaczęło kuleć.
Nie mówiąc już o tym, że po tej stronie Bojana po prostu nie ma żadnej konkurencji.
Tu nie ma nic, oprócz delikatesów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja wczoraj miałam w bramie gazetke z nowymi promaocjami w delikatesach to otwarte sa czy zamknięte w końcu???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
może warto oderwać się na chwilę od komputera i spacerkiem podejść, sprawdzić czy, są otwarte. Dyskusja kilka dni ciągnięta otwarte czy zamknięte co za lemingi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Sam jesteś leming.
Co mamy sprawdzać? Dyskutujemy, bo są zamknięte.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
no to sobie gamoniu odpowiedziałeś - zamknięte
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Po co tu wchodzisz i czytasz, jak cię to nie interesuje?
Żeby sobie udowodnić, jaki jesteś fantastyczny?
Wszyscy się zastanawiają, czy delikatesy zamknęły się na dobre. A jak ty nie rozumiesz prostej wymiany zdań, to zacznij od czytanek dla przedszkolaków.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ty szukasz sensacji że ktoś zamyka interes, podnieca ciebie czyjeś niepowodzenie. Przeczytaj "Panią Dulską", to o tobie i "mocno" zainteresowanych jakich wielu w Bojanie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Chyba masz jakieś poważne problemy emocjonalne.
Szkoda mi delikatesów, bo codziennie robiłam w w nich zakupy.
Nie wiem, skąd twoje wnioski.
Nie oceniaj innych po sobie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
wnioski- "zainteresowanie" życzliwych, dalszym losem sklepu Jacka po wybudowaniu biedronki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
A co ma piernik do wiatraka?
Delikatesy nie blokowały budowy Biedronki.
Jacek sam sobie zrobił opinię.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Delikatesy fajne ale kto zarobi w tym miejscu na dzierżawę,słyszałam że nasz hydraulik brał od nich około 20tyś zł
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3
temu hydraulikowi zawsze malo dobrze ze delikatesy padly
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry