Widok
Dellner Components - zdecydowanie odradzam
prezes oszukuje i zgrywa wszystkowiedzącego i wszystkomogącego; dyrektor operacji facet bez kultury osobistej i wiedzy, kierownik logistyki - facet sterowany w 100% bez własnego zdania, kieorwnik jakości nie ma pojęcia o jakości, w systemie bajzel jak ta lala. Firma dużo obiecuje ale mało robi. Zdecydowanie odradzam. Żadne stanowisko w takiej firmie nie jest interesujace. Klimat do bani - wszyscy zastraszeni i boją sie o pracę bez większych powodów. Jedyny plus to ludzie na produkcji - spoko goście, ale jak dla mnie to za mało żeby tam pracować.
potwierdzam, wszystko co napisał autor wątku to prawda, mąż pracował niedawno jako magazynier, zwolnili go nagle bez podania żadnej przyczyny, zarabiał 1800 zł bez podwyżki po okresie próbnym, chyba że lubisz przesiadywać całe dnie w robocie i nie mieć własnego życia bo płacą uczciwie za nadgodziny i weekendy
Pracowałem tam parę lat. Trzeba uważać na rozmowie, najlepiej sobie nagrać na telefon całą. Kobieta rekrutująca obiecuje a potem podsuwa jakieś śmieszne umowy, (kwota standardowo zmniejszona o 500 niż na rozmowie) Pani z którą się umawiasz podsuwa ci całkiem co innego. Jeśli już idziesz tam pracować negocjuj twardo na początku bo potem nikt nie da ci podwyżki.
już tam nie pracuję cieszę się że jestem gdzie indziej gdzieś gdzie pracownika się szanuje i gdzie kultura organizacji i kierownictwa jest o 100% wyższa. A dellner niech jest jaki jest - przecież w okolicy też muszą być firmy gdzie jest źle i taką firmą niech dellner pozostanie. Dobrze że występuje już pod inna nazwą componets bo nie właściwie było by porównywać to z dellnerem za czasów Pana L.