Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Baldwib - ocena nowy temat Daje 6/6 gdyż szkoła godna polecenia, a w szczególności pan Marek pomógł mi...
~Baldwib
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 30 stycznia 2025

Jakub - ocena nowy temat Pan Marek świetnie przygotował do egzaminu, który zdałem za pierwszym razem....
~Jakub
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 29 stycznia 2025

Róża - ocena nowy temat Od pierwszej jazdy wiedziałam, że trafiłam. na najlepszego instruktora pod...
~Róża
-

dodano: 27 stycznia 2025

Mikołaj - ocena nowy temat Jazdy z Panem Rafałem to czysta przyjemność. Bardzo dobre przygotowanie do...
~Mikołaj
-

dodano: 23 stycznia 2025

Mateusz - ocena Już pierwszą linijkę dedykuję Panu Rafałowi. Dzięki niemu egzamin państwowy...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 21 stycznia 2025

Nadia - ocena Bardzo polecam OSK Delta. Indywidualne podejście do kursanta oraz liczne...
~Nadia
-

dodano: 21 stycznia 2025

Paulina - ocena Serdecznie polecam Panią Anię, super Pani z zawsze dobrym humorem. Zapewnia...
~Paulina
-

dodano: 19 stycznia 2025

Jakub - ocena Polecam OSK Delta dobrzy mili nauczyciele, wszystko łatwo prosto i szybko da...
~Jakub
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 15 stycznia 2025

Paweł - ocena Na prawdę nie mogę powiedzieć nic złego. Bardzo miła atmosfera podczas kursu,...
~Paweł
-

dodano: 15 stycznia 2025

Agata Paszek - ocena Polecam z całego serca!! Stresowałam się bardzo jazda a Delta sprawiła że...
~Agata Paszek
-

dodano: 10 stycznia 2025

Malwina Zielińska - ocena Jeśli szukasz dobrej szkoły jazdy to OSK Delta jest najlepszym wyborem....
~Malwina Zielińska
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 8 stycznia 2025

Anastazja - ocena Serdeczne podziękowania dla instruktora Rafała, którym poprzez swoje...
~Anastazja
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 7 stycznia 2025

Sebastian - ocena Najlepsza szkółka w Gdańsku i całym trójmieście, polecam wszystkich...
~Sebastian
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 3 stycznia 2025

Michał - ocena Bardzo polecam OSK Delta, a zwłaszcza instruktora Marka - ogromne...
~Michał
-

dodano: 28 grudnia 2024

Dominika - ocena Bardzo polecam Osk Delta a szczególnie Pana Marka który bardzo profesjonalnie...
~Dominika
-

dodano: 24 grudnia 2024

Julia - ocena Bardzo polecam Deltę. Ukończyłam kurs prawa jazdy bez żadnych problemów....
~Julia
-

dodano: 11 grudnia 2024

Mikołaj - ocena Gorąco polecam Deltę, a zwłaszcza instruktora Rafała - świetny fachowiec,...
~Mikołaj
-

dodano: 8 grudnia 2024

Tymek - ocena Bardzo polecam szkołe, wykłady teoretyczne prowadzone w bardzo fajny sposób,...
~Tymek
-

dodano: 8 grudnia 2024

Aniela - ocena super, zdałam odrazu !
~Aniela
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 5 grudnia 2024

Oliwia - ocena Z całego serca polecam OSK Delta, a przede wszystkim instruktora pana Rafała....
~Oliwia
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 5 grudnia 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1121

1112

wątków

do góry