Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Alicja - ocena nowy temat Cieszę się, że miałam możliwość realizować swój kurs w Delcie. Zostałam...
~Alicja
1

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 4 października 2025

Marlena - ocena Super szkoła, bardzo miła pani w biurze, tak samo instruktorzy cierpliwi i...
~Marlena
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 25 września 2025

Julia - ocena Szkoła jazdy pełna profesjonalizmu i niosąca pomoc na każdym kroku. Pan Rafał...
~Julia
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 24 września 2025

Julia B - ocena Rozpoczęłam kurs e-learningowy pod koniec czerwca 2025, dzięki dobrze...
~Julia B
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 21 września 2025

Daria - ocena Egzamin zdany za pierwszym razem, bardzo polecam Pana Rafała, miałam 2 jazdy...
~Daria
-

dodano: 20 września 2025

Adam - ocena Serdecznie polecam tę szkołę jazdy! Po zdaniu egzaminu teoretycznego zostałem...
~Adam
-

dodano: 19 września 2025

Tymon - ocena Zdane za pierwszym razem
~Tymon
-

dodano: 19 września 2025

Kwiatkowska Angelika - ocena Z polecenia poszłam do tej szkoły jazdy i z przyjemnością ją polecę dalej....
~Kwiatkowska Angelika
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 4 września 2025

Julka Sz - ocena Od rozpoczęcia kursu w OSK Delta byłam pewna, że dobrze trafiłam. Atmosfera...
~Julka Sz
-

dodano: 2 września 2025

Oliwia - ocena Serdecznie polecam naukę jazdy w tej szkole, a w szczególności lekcje z Panem...
~Oliwia
-

dodano: 2 września 2025

Natalia Dolatowska - ocena Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku!! Profesjonalnie przeprowadzona teoria,...
~Natalia Dolatowska
-

dodano: 29 sierpnia 2025

Adrian - ocena Egzamin zdany za pierwszym razem!! Pani w biurze wszystko dokładnie tłumaczy...
~Adrian
-

dodano: 28 sierpnia 2025

Rafał - ocena Kurs w szkole Delta był moim drugim (poprzednie było kilkanaście lat temu i w...
~Rafał
-

dodano: 21 sierpnia 2025

Karol - ocena Zdane za pierwszym razem!!! Co jak mówiła mi moja instruktorka graniczyło z...
~Karol
-

dodano: 19 sierpnia 2025

Joanna - ocena Najlepsza szkoła jazdy. Profesjonalne szkolenia, najlepsi instruktorzy....
~Joanna
-

B.C - ocena Bardzo fajna szkoła, dobrze tłumaczone i bezpieczne jazdy pod okiem fajnych...
~B.C
-

Karolina - ocena Bardzo dobre podejście, instruktorzy dobrze tłumaczą, zdałam za pierwszym razem
~Karolina
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 5 sierpnia 2025

Natalia - ocena Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Cały kurs wspominam naprawdę dobrze zarówno...
~Natalia
-

dodano: 1 sierpnia 2025

Filip B - ocena Chciałbym serdecznie polecić Pana Marka z którym jeździło mi się...
~Filip B
-

dodano: 20 lipca 2025

Nina Filomena - ocena Zdałam za pierwszym razem! ️ teorię i praktykę. Ale dlaczego mi się to...
~Nina Filomena
-

dodano: 13 lipca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1179

1167

wątków

do góry