Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zuzia - ocena nowy temat Chciałabym z całego serca polecić Pana Rafała jako instruktora jazdy. To...
~Zuzia
1

ostatnia odp. 8 minut temu

dodano: 11 grudnia 2025

Zuzanna - ocena Super szkoła, bardzo dobre podejście do kursanta, z całego serca polecam :)
~Zuzanna
1

ostatnia odp. 12 godzin temu

dodano: 10 grudnia 2025

Olivia - ocena Świetna szkoła jazdy z profesjonalnym podejściem. Instruktorka Ania jest...
~Olivia
1

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 9 grudnia 2025

Angelina - ocena Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły . Bardzo polecam jazdy z Panem Piotrem.
~Angelina
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 5 grudnia 2025

Wiktoria M - ocena Bardzo polecam Delta OSK! Część teoretyczna, jako kurs weekendowy miałam z...
~Wiktoria M
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 1 grudnia 2025

Hubert Fostacz - ocena Delta Osk bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu na prawo jazdy!...
~Hubert Fostacz
1

dodano: 28 listopada 2025

Wiktoria - ocena Nie mogłam trafić lepiej, egzamin zdany za pierwszym razem! Bardzo dziękuję...
~Wiktoria
1

dodano: 27 listopada 2025

Olaf - ocena Serdecznie polecam! -instruktor Rafał to świetny nauczyciel jazdy od...
~Olaf
1

Julia Bartkiewicz - ocena Dziękuję bardzo za przygotowanie do egzaminu zdane za 3. Bardzo profesjonalne...
~Julia Bartkiewicz
-

Szymon - ocena Moim zdaniem bezprecedensowo najlepsza szkoła jazdy. Miałem wykupiony kurs...
~Szymon
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 26 listopada 2025

. - ocena Najlepsza szkółka w gdansku polecam z całego serca instruktora Pana Marka!
~.
1

dodano: 26 listopada 2025

Mieszko - ocena Egzamin w PORDzie zdany bezbłędnie, lekcje u Pana Rafała miały w tym bardzo...
~Mieszko
1

dodano: 25 listopada 2025

Amelia - ocena Bardzo polecam, świetne przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy i do jazdy...
~Amelia
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 16 listopada 2025

Patryk - ocena Super jazdy doszkalające, z instruktorem Tomkiem oraz Rafałem. Świetna...
~Patryk
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 14 listopada 2025

Zuzanna Monkiewicz - ocena Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę jazdy. Od samego początku zostałam...
~Zuzanna Monkiewicz
1

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 7 listopada 2025

Jakub Prostak - ocena Polecam jazdy z Panem Tomkiem. Po jego przygotowaniu zdanie egzaminu to...
~Jakub Prostak
1

dodano: 5 listopada 2025

Paulina - ocena Świetna szkoła jazdy, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i przyjemna...
~Paulina
1

dodano: 4 listopada 2025

Paulina - ocena Wybitna szkoła jazdy! Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem. Pani Ania...
~Paulina
1

dodano: 24 października 2025

Julia - ocena Serdecznie polecam instruktora Rafała! Dzięki jego cierpliwości, spokojowi i...
~Julia
1

dodano: 24 października 2025

Viki - ocena Świetna szkoła jazdy! Instruktorzy z ogromną wiedzą i cierpliwością, wszystko...
~Viki
1

dodano: 20 października 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1221

1188

wątków

do góry