Dent Inn

Stomatolodzy Protetycy

Borkowo, Współczesna 1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wszystko ok wątek zamknięty W porownaniu do mojego poprzedniego dentysty Dentinn jest super. Pelen...
~Jarek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 czerwca 2017

Marek - opinia wątek zamknięty Podpisuje się pod wcześniejsza opinia w 100%prawda jak na piersza przygodę u...
~Marek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2017

Koszmar. wątek zamknięty Trafiłam do Pani Joanny z bólem zęba. Po zrobieniu przeglądu zakwalifikowała...
~N.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2017

Kat - opinia wątek zamknięty Pani Marta- dentystyczny anioł! W życiu nie spotkałam tak delikatnego...
~Kat
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 maja 2015

serdecznie polecam wątek zamknięty POLECAM z czystym sumieniem, Pani stomatolog w ciemnych włosach i okularach...
~bojek
-

dodano: 30 czerwca 2014

Adelajda - opinia wątek zamknięty PANI MARTA JĘDRZEJCZYK JEST NAJLEPSZYM, NAJMILSZYM, NAJDELIKATNIEJSZYM...
~Adelajda
-

dodano: 23 czerwca 2014

Dent Inn - POLECAM wątek zamknięty ŚWIETNY GABINET, PROFESJONALNE PODEJŚCIE, ZABIEGI WYKONYWANE BARDZO...
~Aga
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2014

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Dotychczasowe oceny mówią same za siebie - świetny gabinet z profesjonalną i...
~Piotr
-

dodano: 27 września 2013

polecam wszystkim wątek zamknięty Doktor Asia jest najdelikatniejszym stomatologiem na jakiego trafiłem....
~Rafał
-

dodano: 16 sierpnia 2013

Zdecydowanie polecam!!! wątek zamknięty Profesjonalny gabinet z rozsądnymi cenami. Polecam wszystkim
~Rafał
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 marca 2013

Super podejście do małych Dzieci wątek zamknięty Najmłodszy Synek ma 3 lata, starszy 5. Obydwu ich prowadzam do tego gabinetu,...
~Berenika
-

dodano: 30 października 2012

Szybko, sprawnie, profesjonalnie wątek zamknięty Pani Asia jest super. Świetne podejście do dzieci. Swoje zęby tez tam robię i...
~miloova
-

dodano: 30 czerwca 2012

Rewelacja wątek zamknięty Jeżeli ktokolwiek boi się bólu, ma przykre doświadczenia odnośnie leczenia...
~Artur Sz.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 lutego 2012

Polecam! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam wszystkim, którym na samą myśl o wizycie u dentysty robi...
~Kasia Sz.
-

dodano: 22 stycznia 2012

polecam wątek zamknięty Bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa, przyjemny gabinet. ceny też...
~anna
-

dodano: 18 stycznia 2012

Bezboleśnie!!!!!!Profesjonalnie!!!!!!!!!! wątek zamknięty Polecam panią doktor Martę Jędrzejczyk. Profesjonalnie,bezboleśnie, wizyty w...
~Rafał G.
-

dodano: 16 stycznia 2012

Polecam wątek zamknięty Dentyste polecili mi znajomi, wiec poszedlem. Bylem steptycznie nastawiony bo...
~Wojtek
-

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Zdecydowanie polecam gabinet, nowoczesny wystrój i miła atmosmfera, ale...
~UP
-

PROFESJONALIZ wątek zamknięty Super profesjonalna placówka!! Polecam, jestem bardzo zadowolona z zakresu...
~Justyna
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 stycznia 2011

Polecam wątek zamknięty Pani Marta jest super.rewelacyjne podejście do dzieci.
~classic
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 30 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry