Widok

Depilacja depilatorem

Czy macie depilatory i ich używacie na wszystkie miejsca? Chodzi o to, że mając zwykły depilator, bez chłodzących nakładek itd, można depilować np pachy i bikini? Czy to nie będzie zbyt hardcorowe?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mozesz sobie depilowac wszystko,jesli tylko to wytrzymasz.Nie wiem czy sa specjalne nakladki do depilacji pach,bo normalna jest chyba za szeroka
Tak się zastanawiam... nogi-żaden problem, prawie, że "przyjemne"...prób bólu mam dość wysoki. Pachy i bikini, w miarę regularnie depiluję woskiem u kosmetyczki(choć dziwne, że odrasta mi tych włosów przynajmniej 2 razy więcej(?) ) I włoski są słabsze, ale nie chciałabym sobie pachy zmasakrować...
Używam zwykłego depilatora do słabych odrostów na nogach. Paszki i pachwiny są bardzo delikatne. Pomijajac ból, nie polecałabym takiego szaleństwa ~:)
Ja depiluje pachy zwyklym depilatorem i znosza to o wiele lepiej niz woskiem. Skora sie nie uszkadza, przy wosku zawsze bylo cos nietak.
Hmm.. no mi w sumie przy wosku-pachy czasem krwawiły trochę i czasem były"obite" i bolały przez 2 dni... no nic, zrobię podejście może niedługo :)

Inne tematy z forum Moda i uroda

sucha skóra (77 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

wróżka - tarot -czary mary? (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

Paznokcie - trójmiasto (23 odpowiedzi)

Witam. Czy mógłby mi ktoś polecić kogoś, kto w miarę rozsądną cenę (do 100zł) wykonuje łądny...

do góry