Widok

Depilacja depilatorem

Czy macie depilatory i ich używacie na wszystkie miejsca? Chodzi o to, że mając zwykły depilator, bez chłodzących nakładek itd, można depilować np pachy i bikini? Czy to nie będzie zbyt hardcorowe?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mozesz sobie depilowac wszystko,jesli tylko to wytrzymasz.Nie wiem czy sa specjalne nakladki do depilacji pach,bo normalna jest chyba za szeroka
Tak się zastanawiam... nogi-żaden problem, prawie, że "przyjemne"...prób bólu mam dość wysoki. Pachy i bikini, w miarę regularnie depiluję woskiem u kosmetyczki(choć dziwne, że odrasta mi tych włosów przynajmniej 2 razy więcej(?) ) I włoski są słabsze, ale nie chciałabym sobie pachy zmasakrować...
Używam zwykłego depilatora do słabych odrostów na nogach. Paszki i pachwiny są bardzo delikatne. Pomijajac ból, nie polecałabym takiego szaleństwa ~:)
Ja depiluje pachy zwyklym depilatorem i znosza to o wiele lepiej niz woskiem. Skora sie nie uszkadza, przy wosku zawsze bylo cos nietak.
Hmm.. no mi w sumie przy wosku-pachy czasem krwawiły trochę i czasem były"obite" i bolały przez 2 dni... no nic, zrobię podejście może niedługo :)

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (149 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Dobrej jakości ubrania (24 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

Opakowania kosmetyczne (14 odpowiedzi)

Zajmuję się wytwarzaniem naturalnych kosmetyków, ale także mocno jestem w temacie aromaterapii i...

do góry