Widok

Depilacja laserowa czy światłem IPL?

Widzę, że wiele osób zarzuca tutaj, że oferowana w gabinecie Dr Pernaka depilacja nie wykonywana technologią laserową, lecz IPL - a więc pulsacyjnym światłem.

Wiem, że są różne opinie porównujące te dwie metody, każda z nich ma wielu zwolenników jak i przeciwników, dlatego proszę o odpowiedź, czy oferowana przez Państwa depilacja (np. w promocji na grouponie) była wykonywana laserem czy IPL.

Suma sumarum - ja po trzech zabiegach mam fajny efekt :)
Super gładkość (nie 100%, ale maszynki mogę teraz używać raz w tygodniu, włoski są bardzo jasne i delikatne). Zastanawiam się nad kolejnymi dwoma zabiegami. Zobaczę jak się będzie utrzymywał.

Pozdrawiam :)
Moja ocena
obsługa: 5

oferta: 5

wyposażenie: 5

jakość usług: 5

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 4

4.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Szanowna Pani. Posiadamy w gabinecie zarówno laser diodowy, jak i IPL. Jest to, jedna z niewielu w Polsce, platforma Palomar StarLUX o wspaniałych parametrach zapewniających bezpieczne, skuteczne i komfortowe wykonanie zabiegów. Ze względu na wygodę naszych Pacjentów większość zabiegów wykonujemy głowicą IPL o dużej powierzchni, zabieg trwa wtedy krótko, jest mało dokuczliwy i jednocześnie bardzo skuteczny. Stąd, jeśli po 5 wykonanych u nas zabiegach nie ma pełnych efektów, kolejne zabiegi w danej okolicy wykonujemy bezpłatnie. Serdecznie zapraszam!
Mam pytanie do Pana. W ramach promocji na zakupach grupowych widzę coś takiego - http://www.znizkomania.pl/pokaz_oferte,47929,do-92-depilacja-ipl-1-z-3-pakietow-dla-kobiet-i-mezczyzn.html Czy możliwe jest by cena faktycznie była tak niska?
do góry