Widok

Depilacja laserowa trójmiasto

hej wiecie może w jakim gabinecie , spa wykonują dość tanio depilacje laserową ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W nowym salonie Jacques Andre na ul.Elżbietańskiej przy kościele św.Józefa depilację laserową robi pani Kasia. Jest kosmetologiem i wykładowcą w szkole kosmetycznej. Mają wysokiej klasy sprzęt a pani Kasia duże doświadczenie. Robiłam depilację pach dwa razy i myślę że jeszcze raz i wystarczy. Potem nogi i bikini. Fajny efekt i bezboleśnie. tel. 58/682-06-63
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
tutajj :

http://www.nomasvello.pl/pl/2,2-cennik/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Musze przyznać,ze cena jest bardzo interesujaca:-) chcialabym wydepilowac cale nogi oraz pachy rozumiem,ze za to zaplace jedyne 198zł ? Zastanawiam sie tylko czy depilacja w tym salonie jest rownie skuteczna jak w innych drozszych? Czy z powodu tak niskiej ceny bede musiala chodzic np.7 razy a w innym salonie 3razy?
Czy ktos byl w tym salonie i moze sie wypowiedziec co do efektu koncowego...?
Ja byłam w novello, zrobiłam 5 zabiegów i nie widziałam szczególnych efektów, ale moja przyjaciółka chodziła do Jacques Andre na E-Lighta. Po 4 zabiegach zakończyła kurację i jest bardzo zadowolona. Ja też na pewno chociaż spróbuję :)
Źle wyliczyłaś cenę. Za 1 nogę masz 99zł plus pachy. To prawie 300zł.
Ale słyszałam że mają kiepski sprzęt i dużo razy trzeba powtarzać. Więc chyba lepiej zapłacić więcej u sprawdzonych. I zaoszczędzony czas.
Dzieki Martyna,ze poprawiłas mnie w obliczeniach:p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sprzęt jest nowy i jest bardzo dobry! to że więcej się płaci to nie znaczy że jest lepszy efekt! najlepiej przyjsć i osobiście się przekonać. przy pierwszym zabiegu wykonywana jest darmowa proba i mozna sie przekonać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki bardzo za cenne informacje:) Aneta a mozesz podac jakies namiary gdzie to jest i jakie koszta bo z tego co sie orientuje to do tanich przyjemnosci nie nalezy:( a ja niestety swiezo co kupilam mieszkanko,ktore musze urzadzic wiec sporo wydatkow przede mna.
To jest koło Krewetki w Gdańsku Głównym, jak dzwoniłam to podano mi cenę 150 zł, zresztą cennik jest na stronce http://www.jandre.pl Nie jestem pewna, ale to chyba chodzi o tą samą babkę co ktoś napisał wyżej- o p. Kasię. Pozdrowionka, Aneta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki:) z cennika wyczytałam,ze cale nogi to koszt 400zł a takich zabiegow trzeba kilka wykonac wiec niestety ale jak na razie musze to sobie odpuscic i mieszkanko urzedzic.
Pozdrawiam.
To bardzo ciekawa sprawa, bo Jack Andre tez uzywa IPL - wiec bzdury pisze Pani , ze w nomasvello nie bylo efektu a tam byl!
Prosze wszystkie Panie, ktore zastanawiaja sie nad depilacja laserowa, zeby zobaczyly na portalu trojmiasto pod obiektami Nomasvello -opinie na nasz temat. Prawdziwe opinie naszych klientek -a nie sugerowały sie rozpaczliwymi probami nieuczciwej konkurencji!!!!
TEST JEST DARMOWY! Warto sie samemu przekonac!
IPL to nie jest marka, tylko rodzaj. Więc nie ma niczego nadzwyczajnego w tym że gdzies tam IPL może być kiepski, a gdzieś dobry. Bo to tak jakby pisać że LCD jest dobre nie zwracając uwagi na markę sprzętu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm... jakaś szczęściara z tej przyjaciółki. Ja mam za sobą 6 sesji elight w Jacques Andre no i owszem - efekty są, ale do końca kuracji jeszcze trochę...
byłam 3 razy na depilacji bikinii........ ZERO EFEKTÓW dlatego nie polecam salonu Nomasvello!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo nie ladny i FAŁSZYWY wpis ze strony konkurencji. Kazdy moze sie przekonac, zapraszamy na DARMOWY TEST! Prosze nie pisac wieciej takich bzdur !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja chodze do Epi Centrum ,super laser skuteczny ,fajna obsluga.
Ja robię w osowie w instytucie zdrowia i urody bellenza koszt jednego zabiegu (małej partii ciała) to teraz w promocji 49 zł, po jutrze jadę na trzeci zabieg fotodepilacji pach, myślę że już ostatni raz, bo efekt jest super, zostały mi jakies pojedyncze włoski :))) instytut mieści się na ulicy herkulesa 45. Polecam :d
Ja polecam gabinet Yasumi Epil w Gdyni na Karwinach. Mają E-Lighta czyli IPL+fala radiowa RF. Po 3 razach na pachach w sumie nie mam już włosów. Teraz zaczynam bikini, efekt powinien być podobny bo ciemne i grube włosy tam są:)
A w novello słyszałam że kilka razy poparzyli, więc nie wiem.
aa no i cenę mają 99 zł za strefę także się w sumie opłaca
Epi Centrum w Gdansku ! p Justynka
Polecam Kosmedicę w Sopocie. Przed pierwszą wizytą byłam bardzo zestresowana, ale profesjonalna opieka w trakcie zabiegu przekonała mnie, że to nic strasznego. Jest tam bardzo sympatyczna pani (nie pamiętam imienia), która rzeczywiście zna się na rzeczy.
Ceny chyba standardowe. Chyba od 4. lub 5. zabiegu mam rabat 50%, więc nie jest źle. Normalne ceny to chyba 450 za uda i 400 za łydki. Mieszczą się w krzywym domku.

Dodam jeszcze tylko, że to bujda, że laserowa depilacja nie boli. Boli jak diabli, zwłaszcza miejsca intymne:)
Zapraszam na depilacje BIKINI-GLEBOKIE- Gwarantuje, ze w NomasVello nie boli. IPL jest bezpieczny, bezbolesny i absolutnie nie ma ryzyka poparzen!!! Zreszta robimy DARMOWY TEST! Przekonaj sie, nic nie tracisz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moja koleżanka była w novello 4 razy na pachy. Po trzech razach Zero efektów , za czwartym parzyło, więc to chyba nie do końca fałszywe wpisy konkurencji. To zależy widocznie nie tylko od dobrego sprzętu ale i od wiedzy i umiejętności kosmetyczki.
Witam, ja wczoraj robiłam epilację pach w klinice H&Bmed. Zabieg nie należy do najprzyjemniejszych ale da się wytrzymać. Podobno znaczne efekty epilacji widać dopiero po 3-4 zabiegach więc czekam. Pozdrawiam
jestem po pierwszym zabiegu w nomasvello i efekty widac juz po pierwszym tyg! o połowę zmniejszyło mi się owlosienie pod pachami!
polecam! każdy może się przekonac, wykonują darmowa próbę, nie mialam żadnych oparzeń
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam!
Mam do odsprzedania kupon z Groupon'u na 3 zabiegi depilacji laserowej pach. 72 zł zamiast 720 zł w "Centrum Urody" w Gdyni. Kupon ważny do 07.09.2011

Osoby zainteresowane prosze o kontakt: kamiku1@o2.pl

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyka/okazja-3-zabiegi-depilacji-laserowej-iplrf-pach-ogl3629659.html
Ja tam nigdy nie goliłam , ani nie depilowałam ani nóg, ani pach, ani bikini czy łona ! Wyznaję zasadę - te włosy po coś tam są, czemuś służą ! A jestem zadbaną brunetką :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
masakra..
o kurde...żal..jak można byc zadbaną kobieta, mając haszcze pod pachami i w majtkach? masakra :/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie rozumiem :)
Jestem zadbana, bo się kąpię wieczorem, a rano szybki prysznic ;)
Golenie włosów nie zastąpi mycia, dziewczyny - tak natura nas stworzyła, to po co usuwać, golić i depilować ?
Te włosy w jakimś celu tam są :)
Czy włosy na głowie też trzeba golić na łyso - bo inaczej się jest niezadbanym ??!!
Nie rozumiem. No ale weszłam przypadkowo na ten temat o depilacji, bo wszyscy tu są zainteresowani właśnie depilacją !
Nawet ginekolog mówi, zeby nie usuwać z łona.
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja też kupiłam ten kupon i powiem szczerze ze bylam na 1 zabiegu i mam zdecydowanie mniej włosów!!
Ja chodzę do OTC Centrum Urody & SPA w Gdyni - karnet kupiłam na gruponie - 5 potrójnych zabiegów (bikini, pachy i wasik) - 780zł.
Karnet ważny rok.
Na razie byłam dwa razy - efekt super - pachy już praktycznie gładkie, bikini też, wąsik trochę gorzej, ale to jaśniejsze włosy, więc było wiadomo.
Pójdę jeszcze raz, a pozostałe zostawię sobie na jesień.

Naprawdę polecam - jak sprawdzałam ceny pojedynczo to taki karnet wychodzi super!
robilam pachy i w OTC i w salonie Jacques Andre bez zadnych efektów specjalnych w sumie 5 razy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ale głupota. Depilację laserową robi się w odstępie 4-5 tygodni. Salon Jacques Andre posiada IPL w swoim nowym salonie od lutego tego roku. Teraz jest maj, jak więc mogłaś zrobić to już 5 razy kłamczucho!
Zajmij się czymś pożytecznym a nie wypisywaniem nieprawdy złośliwa babo.
w Rumi na Dąbrowskiego za falko robią fotoepilację za 100zł za każdą partię ciała :)
Do Alicji zeby czytała ze zrozumieniem było napisane "w sumie" 5 razy a nie 5 razy w salonie Jacques Andre a poza tym z tego co sie orientuje , w byłym salonie w krewetce równiez był laser, wiec prosze nie wyzywać mnie od "kłamczuch" tylko byc bardziej zorientowanym
Ja wykupiłam kupon z Rolletica w Gdyni w sierpniu ubiegłego roku. Zrobiłam łącznie pięc zabiegów. Zakońcyzlam w styczniu i efekt rewelacja. Polecam gorąco!
Szanowne Panie,
prowadzę jeden ze znanych salonów wellness (nie zdradzę jednak który, abyście mnie nie posądziły o reklamę) i z zaciekawieniem przyglądam się temu wątkowi na forum.

Wykonujemy zabiegi epilacyjne przy pomocy IPL'a i chcę wyjaśnić kilka mitów.

1. skuteczna epilacja polega na zniszczeniu mieszków włosowych w fazie anagen'u czyli wzrostu włosa. W 99% metod doprowadza się do tego rozgrzewając mieszek do temp. ok 70 st. C przez np. elektrokoagulację (prąd), naświetlenie laserem lub naświetlenie silną wiązką światła o odpowiedniej charakterystyce (IPL).

2. IPL nie jest wcale „gorszą” metodą epilacji. Rezultaty terapii są równie dobre, a w niektórych przypadkach nawet lepsze niż przy zastosowaniu lasera (Laser Medical Science article: „Comparison study of efficency and sides effects in different light sources for Hair Removal” – 14 Feb. 2006).
Laser (np. diodowy) jest skuteczniejszy jedynie przy b. jasnym owłosieniu, ale za to IPL jest mniej inwazyjny. Przy czym zabiegi IPL są z reguły tańsze z uwagi na nieco niższą cenę sprzętu.

3. Kluczową kwestią w wypadku skuteczności IPL są: technologia urządzenia, jakość lamp i rzetelność (dokładność) wykonania usługi.

Dlatego porównując efekty zabiegów w poszczególnych firmach należy mieć na uwadze:
jakiej maszyny używa firma, jak często wymieniane są lampy, jak wyszkolony jest personel.
Z uwagi na to że ostatnio na rynku pojawiły się setki „maszyn” z Chin, o wątpliwej jakości, gdzie „żywotność” lamp to teoretycznie 200,000 impulsów i więcej, można z dużym prawdopodobieństwem założyć, że ich efektywność jest znikoma. (w maszynach z Europy i USA wymiana lamp następuje po 5,10 lub 15 tyś impulsów, co gwarantuje jednorodną skuteczność zabiegu).
Istotna jest też charakterystyka i spoistość wiązki światła co w wypadku chińskich „wynalazków” nie jest w ogóle badane i brane pod uwagę.
Nie jest też prawdą, że im większa jest emitowana energia tym lepiej. Istotą jest aby energia była odpowiednia. Zabieg wcale nie musi boleć i parzyć by był efektywny!

Warto jest zatem trochę poszukać, popytać i znaleźć IPL z prawdziwego zdarzenia.
Pytajcie Panie o certyfikaty medyczne (miarodajny jest np. amerykański certyfikat FDA) o kraj pochodzenia, o technologię, o lampy. Jeśli firma będzie się miała czym pochwalić, na pewno się pochwali.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
EPI CENTRUM - MAJĄ PROMOCJĘ ŚWIĄTECZNĄ 50 %
IPL jest beznadziejny... choć nie jest taki drogi to trzeba wykonac dość sporo serii.
może ktoś wie jakie są aktualne ceny a EPI CENTRUM na depilację laserową łydek i kolan,
bo na stronie http://www.epi-gdansk.pl/index.php/home nie wchodzi cennik
warto jednak przed pójściem na taki zabieg sprawdzić nasz salon -> czy mają wykwalifikowaną kadrę, jakich urządzeń używają itp. ja miałam epilację tym urządzeniem Glam Beauty http://www.glambeauty.eu/strona-glowna/oferta/produkty/gb3-1.html i jestem bardzo zadowolona z efektów które uzyskałam
tylko i wyłącznie w Marrakesh w Oliwie :) po jednym zabiegu już widzę efekty a teraz jest promocja do końca grudnia - polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

LASER DELUXE- zniżki

Widze że wątek stary i troche nieaktualny. Odświeże go troche.
Mogę polecić Laser Delux we Wrzeszczu. Kiedyś próbowałam różnych depilacji i śmiało stwierdzam, że jak coś jest bardzo tanie to z reguły z czegoś to wynika , np gorszy sprzęt lub mniejsza skuteczność. W LASER DELUX, ceny są przeciętne, średnie.( są salony o wiele droższe i tańsze)

U mnie efekty już byly po pierwszym razie ( bikini), włoski odrastały mi rzadkie i słabe. Po zgoleniu odrastały 5 dni i są niewidoczne. ( Gdy wcześniej przed depilacją po jednym dniu już była kolczatka). Gorąco polecam:)

Jeśłi chodzi o zniżki, to na pierwszy raz dostajesz 20% taniej, jeśli jesteś przez kogoś polecona. Chętnie polecę kogoś, mój kontakt
jaknajlepiej@gmail.com

Jeśli chcesz zniżkę, lub masz jakieś pytania to napisz, chętnie odpowiem. :)Pozdrawiam
http://www.laserdelux.pl/gdansk/depilacja-laserowa/lightsheer-duet/

O salonie i sprzęcie :)
Ja byłam w http://www.laserdelux.pl/gdansk/depilacja-laserowa/ . Ceny od 99 zł do 199 zł więc według mnie są bardzo atrakcyjne.
Warto skorzystać ze zniżki 20% na pierwszy zabieg. Chętnie kogoś polecę do Laserdelux.
Proszę o konkakt tu lub na maila blueblack@wp.pl
Dziewczyny a co sądzicie o takiej depilacji domowej Easy Waxem na przykład. Ja się zastanawiam czy bym sobie sama poradziła bo do studio iść to mi jednak trochę drogo.
Ja kupiłam sobie ten sprzęt jakiś czas temu, używałam dwa razy póki co i powiem szczerze, pierwszy raz trochę bolało, ale za drugim razem już całkiem sprawnie mi to szło. Bałam się za wysokiej temperatury bo jednak co u specjalisty to bardziej bezpieczne, ale zanim kupiłam poczytałam ze to całkiem bezpieczne, ze maszynka nagrzewa wosk do pewnej temperatury i potem ją podtrzymuje, już bardziej nie grzeje wiec nie ma obaw żeby była za wysoka. Efekty utrzymują się jakieś 4 tygodnie więc naprawdę się opłaca.
Ja za nim zdecydowałam się na depilację laserową (a trwało to 2 lata) szukałam wszędzie opinii w internecie na temat rodzajów laseru i salonów.
W końcu zdecydowałam się na laser light sheer - w internecie miał najwięcej pozytywnych opinii dotyczących skuteczności. Pozostało więc odnalezienie salonu.
Ostatecznie zastanawiałam się pomiędzy Laser Center Sopot i Laser Delux Gdańsk.
Ten pierwszy wydawał mi się bardziej godny zaufania, drugi natomiast miał lepsze ceny. Ostatecznie zdecydowałam, że zaryzykuję i postawiłam na Laser Delux i nie żałuje! :)

Jestem już po dwóch zabiegach na cztery partie ciała. Obsługa jest bardzo miła i fachowa, a co najważniejsze - efekty są widoczne.
Także polecam ten salon, a jakby ktoś chciał 20% zniżki na pierwszy zabieg to śmiało piszcie olaaa888@gmail.com (maja taką promocje, więcej można przeczytać na stronie internetowe salonu)

Inne tematy z forum Moda i uroda

Jaki wybrać kolor torebki, aby pasował do większości ubrań? (9 odpowiedzi)

Chce sobie kupić jakąś torebkę, ale nie wiem jaki kolor wybrać. Nie stać mnie na to, aby kupić...

Zbyt szybko dochodze (15 odpowiedzi)

Witam. Jestem tu nowy. Mam 27 lat, żonę od 2 lat, z którą seks uprawiam od 3,5 roku, ale......

Paznokcie - trójmiasto (23 odpowiedzi)

Witam. Czy mógłby mi ktoś polecić kogoś, kto w miarę rozsądną cenę (do 100zł) wykonuje łądny...

do góry