Widok

Depilacja laserowa twarzy

Witam, mogła by mi jakaś Pani polecić gabinet wykonujący depilacje laserową twarzy. Będę wdzięczna za odpowiedz Panie, które taka depilacje miały i była skuteczna. Jest to spory wydatek i nie chce trafić na jakiś niekompetentny gabinet. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w gdyni czy w gdańsku?:)
To zależy co chcesz depilować. Ja byłam na depilacji wąsika w centrum
Gdańska w Jacques Andre u pani Ali. U mnie wystarczyły 3 wizyty ale ważne żeby nie przerywać i chodzić regularnie w/g zaleceń. Ja jestem zadowolona.
Chodzi mi o brode i policzki. Gdansk czy Gdynia bez znaczenia zawsze mozna podjechac to nie tak daleko.
Ja byłam na "wąsik" w Gdyni, salonie OTC na Kopernika.
4 zabiegi. Jestem zadowolona.
Ważne żebyś przed zabiegiem miała szczegółowa konsultacje. Ja tez byłam w Jacques Andre, ale u p. Kasi, jestem narazie po dwóch zabiegach,ale jestem bardzo zadowolona, efekty są wieksze niż przypuszczałem.
Witam ja walczyłam przez długie lata z nadmiernym owłosieniem cały czas katowałam się depilacją woskiem ,aż w końcu zdecydowałam się na Depilację laserową jestem po 5ciu zabiegach i mam usunięte ok.95%włosów zabieg jest bezbolesny i trwały włosy nie odrastają jest trochę kosztowny ,ale warto zainwestowac pieniądze na coś co daje efekty i super samopoczucie i zaoszczędzony czas i wizyty u kosmetyczki ,ponieważ od pół roku nie muszę się już depilowac .Polecam dermatolog Staszak z Sopotu Ul.Haffnera 6 ELMED.POZDRAWIAM
A dużo na tym w Haffnera zapłaciłaś?
Witam,

zapraszam do salonu http://www.excellentq.pl w Gdańsku ul. Heweliusza 19 tel: 58 620 73 69 na depilację leserem IPL. Aktualnie mamy bardzo korzystną promocję np. wąs 69 zł, broda 69 zł...
Pełny cennik na stronie www.

Zapraszamy:)

Inne tematy z forum Moda i uroda

Opakowania kosmetyczne (15 odpowiedzi)

Zajmuję się wytwarzaniem naturalnych kosmetyków, ale także mocno jestem w temacie aromaterapii i...

do góry